Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.319
Поени од реакции
272
Ми падна нетот у 3:30,ама гледам сме победиле 4-0!
п.с
брао за Меси,Чави,Џефрен и Педро

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
Aj chestito pobedata, Messi me raspolozhi :), i ovaa godina mislam deka ke gi pukame na site, Pozzdrav :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
sega gledam rezultatot kako zavrsil i so ke vidam
samo dinamiti mavaat ovie od barsa
znaci pak istata pesna od lani
ajde samo taka neka prodolzat

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Одлично е да се види дека Меси и Чави се во добра форма. Често се случува после одлична сезона да им падне формата на играчите од преголем замор.

Очигледно се мотивирани дури и повеќе од што мислев.

Утакмицата ја глеав колку шо можев (5 мин глеај, 10 мин спиј :D). Чави, Анри и Меси беа одлични иако може да се каже дека се чуваа од повреда и бегаа од контакт.

Феноменална асистенција на Чави за вториот гол ама кога веќе ја спомнуваме неговата асистенција мислам дека и таа на Педро за 3 гол не беше ништо полоша.

Еве едно клипче да видите колку брзо Меси учи и се прилагодува на противникот.

На 2:48 уште е 1-0 за Барса.

Чави му дава на Меси топка слична како таа за вториот гол Меси ја прима ама место да шутира пробува да се ослободи од играчот до него и дрибла ама позади него има уште еден па мора да го дрибла и него и на крај шутира и го утиња голот.

Ама толку му треба на Лео. Вториот пат ни одбранбените играчи ни голманот не знае што им се деси.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
не бев во можност да гледам ама супер сме изиграле честито нека ни е :)

B

Beck's

Гостин
Cestito i Bravo za igracite,gi vidov sega golovite i site se za 5ka,mi se dopaga toa sto pedro i jefren pokazuvaat kolku vredat:smir:

ne bi sakal da bidam na mestoto na Ljunberg:pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Не го проследив натпреварот, гледам Меси ги распалил како и секојпат :).
Леле Педро, Бојан и Џефрен ќе газаат оваа сезона во шпанската лига страшно играат, ајде нека ни е честито победата и нека ни се множат.:smir:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Одлична игра на Барса, мило ми е што ги гледам младите играчи со желба за докажување, а останатите не ја загубиле желбата за игра :)
Се надевам екипата ќе ја задржи истата игра од лани.

P

pepito*

Гостин
Не бев во состојба да пишувам прееска,ама сега можам

Џефрен во последно време многу ме бендисува-прекрасна асистенција на Педро,а овој фантастично ја прими и даде гол

За Меси и останатите воопшто не треба да се коментира-како и секогаш незапирливи!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ova sto igracite igraat motivirani e zasluga na Pep..toj e golem motivator!

Za Messi ne treba da se trosat zborovi...NAJDOBAR E!

Me raduva sto ovie mladive se uklopuvaat dobro so ekipata taka da za na klupa ke gi imame za slednata sezona!

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Одлична игра на Барса браво цареви:vozbud::vozbud::vozbud:Очекувам нова успешна сезона како и минатата:smir:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
A taka nema trte mrte na site po red da im se zema merka osekam ovaa sezona pak ke gazi BARSA sve po red.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Сега најважно е да го вратиме Ињеста во тимот и да го вклопиме Ибра. Ова што сега го гледаме не е ни приближно до максимумот што може да го даде овој тим на Барса.

Педро и Хефрен се одлични и може полека да прават транзиција кон првиот тим. Не верувам дека некогаш ќе бидат доволно добри за првиот тим Барса ама одлично е да се има опции.

Бојан од друга страна не созрева доволно брзо. Не знам зошто ама не игра како што треба. Ај можеби ќе добие повеќе време да игра оваа сезона па ќе има шанса да созрее. Ако не, не му бега позајмица следната сезона.

Читав сеа на спорт.ес дека барса се уште планира да купи двајца од Маскерано, Чигрињски и Мата. Мислам дека приоритет треба да ни биде Маскерано затоа што за одбраната и крилата имаме доволно опции меѓу младинците.

Муниеса и Фотиа се покажаа одлично и можат да наополнуваат во кризни ситуации исто како и Педро и Хефрен за крилата. Средината иако ни е најсилниот дел во тимот нема доволно покритие во случај на повреда.

И на крај еве едно интересно клипче од времето кога Пеп уште играше.

Фиго организира пријателски натпревар и собира свои 11 играчи да играат против World 11 тим.

Пеп игра за тимот на Фиго, а Ибра игра за другиот тим...

Unknown!

Непознат!
Член од
5 август 2009
Мислења
81
Поени од реакции
1
Новиот Лео Месси!

Сте го виделе ли малиот..?
Има слична игра ко меси..дриблинг,брзина..ама како што прочитав..барса сака да го даде продаде дека неможел да го промовира за првиот тим..дека не му било даден шпански пасош..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom