Па смета косата кога е пуштена, ја мокри блузата , што е толку чудно тоа?Ова мене ме копка цел живот значи многу ме интересира зошто кога по капење зимате крпа и правите турбан(мислам дека така се вика) на главата за помалку од една минута?
Која е причината?
Немаш подолга коса, за да видиш колку е непријатно чувството, така загреана од бањање излезена, да ти се шлапка ладна коса по грбот.... бррррррОва мене ме копка цел живот значи многу ме интересира зошто кога по капење зимате крпа и правите турбан(мислам дека така се вика) на главата за помалку од една минута?
Која е причината?
Ако некого сакаш не е битно ова, иако кола е покорисна ама мотор е покул.... ама како сто реков, се зависи од ВОЗАЧОТПартнер со голем мотор , или со кола ?
Добро ај уште едно прашање малку е глупо.Немаш подолга коса, за да видиш колку е непријатно чувството, така загреана од бањање излезена, да ти се шлапка ладна коса по грбот.... брррррр
и до алатот на возачот нели е така?Ако некого сакаш не е битно ова, иако кола е покорисна ама мотор е покул.... ама како сто реков, се зависи од ВОЗАЧОТ
Најчесто се познава. Мислам срамежливоста може да се покрие, ама сепак се осеќа со одредени постапки, што понекогаш може да бидат контрапродуктивни, односно да придонесат другата страна да мисли дека личноста е незаинтересирана. Срамежливоста е универзална, не се дели на машки и женски. Срамежлив човек се познава, без разлика дали е машко или женско. НЕ ти требаат посебни вештини за да ја забележиш таа особина.Добро ај уште едно прашање малку е глупо.
Како дознавате дека некое машко е срамежливо?
?
Така што ќе бега од мене Јас сум антисрамежлива, и срамежливите мажи веројатно се плашат од мојата несрамежливост.Добро ај уште едно прашање малку е глупо.
Како дознавате дека некое машко е срамежливо?
--- надополнето: Nov 4, 2011 11:48 AM ---
штета што избегнуваш срамежливи момци ти незнаеш дека амариканците открија дека ...Така што ќе бега од мене Јас сум антисрамежлива, и срамежливите мажи веројатно се плашат од мојата несрамежливост.
Никогаш не сум имала срамежлив дечко, не знам
dali tipot ima dobar karakter- ова најмногу, па потоа dali e ubav, зашто карактерот не се менува а убавината е минливаSto najmnogu vas zenite ve interesira dali tipot ima dobar karakter dali e ubav ili dali e bogat?
Да секакоДали сакате мажи со смисол за хумор?
И како ве прави да се чувстувате внатреdali tipot ima dobar karakter- ова најмногу, па потоа dali e ubav, зашто карактерот не се менува а убавината е минлива
Да секако
-?И како ве прави да се чувстувате внатре