Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ова мене ме копка цел живот значи многу ме интересира зошто кога по капење зимате крпа и правите турбан(мислам дека така се вика) на главата за помалку од една минута?

Која е причината?

Ова мене ме копка цел живот значи многу ме интересира зошто кога по капење зимате крпа и правите турбан(мислам дека така се вика) на главата за помалку од една минута?

Која е причината?

Па смета косата кога е пуштена, ја мокри блузата , што е толку чудно тоа?

Која е причината?

Немаш подолга коса, за да видиш колку е непријатно чувството, така загреана од бањање излезена, да ти се шлапка ладна коса по грбот.... брррррр :confused:

Партнер со голем мотор , или со кола :D ?
Ако некого сакаш не е битно ова, иако кола е покорисна ама мотор е покул.... ама како сто реков, се зависи од ВОЗАЧОТ :):):)

Немаш подолга коса, за да видиш колку е непријатно чувството, така загреана од бањање излезена, да ти се шлапка ладна коса по грбот.... брррррр :confused:
Добро ај уште едно прашање малку е глупо.
Како дознавате дека некое машко е срамежливо?
--- надополнето: Nov 4, 2011 11:48 AM ---
Ако некого сакаш не е битно ова, иако кола е покорисна ама мотор е покул.... ама како сто реков, се зависи од ВОЗАЧОТ :):):)
и до алатот на возачот нели е така?
или грешам?

?

Најчесто се познава. Мислам срамежливоста може да се покрие, ама сепак се осеќа со одредени постапки, што понекогаш може да бидат контрапродуктивни, односно да придонесат другата страна да мисли дека личноста е незаинтересирана. Срамежливоста е универзална, не се дели на машки и женски. Срамежлив човек се познава, без разлика дали е машко или женско. НЕ ти требаат посебни вештини за да ја забележиш таа особина.

Не те гледа во очи,се срами да зборне а камоли да и пријде на женска,неговиот јазик на тело издава се и сешто.

--- надополнето: Nov 4, 2011 11:48 AM ---

Така што ќе бега од мене :) Јас сум антисрамежлива, и срамежливите мажи веројатно се плашат од мојата несрамежливост.
Никогаш не сум имала срамежлив дечко, не знам :)

Така што ќе бега од мене :) Јас сум антисрамежлива, и срамежливите мажи веројатно се плашат од мојата несрамежливост.
Никогаш не сум имала срамежлив дечко, не знам :)
штета што избегнуваш срамежливи момци ти незнаеш дека амариканците открија дека ...

Sto najmnogu vas zenite ve interesira dali tipot ima dobar karakter dali e ubav ili dali e bogat?

Па со него се чувстувате женствено и сигурни сте во неговите раце.Има самодоверба не се плаши да ви каже понекогаш НЕ,се закачка со вас итн итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom