Мажите прашуваат, жените одговараат

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ова мене ме копка цел живот значи многу ме интересира зошто кога по капење зимате крпа и правите турбан(мислам дека така се вика) на главата за помалку од една минута?

Која е причината?

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Ова мене ме копка цел живот значи многу ме интересира зошто кога по капење зимате крпа и правите турбан(мислам дека така се вика) на главата за помалку од една минута?

Која е причината?
Па смета косата кога е пуштена, ја мокри блузата , што е толку чудно тоа?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.821
Поени од реакции
8.837

Која е причината?
Немаш подолга коса, за да видиш колку е непријатно чувството, така загреана од бањање излезена, да ти се шлапка ладна коса по грбот.... брррррр :confused:

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Партнер со голем мотор , или со кола :D ?
Ако некого сакаш не е битно ова, иако кола е покорисна ама мотор е покул.... ама како сто реков, се зависи од ВОЗАЧОТ :):):)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Немаш подолга коса, за да видиш колку е непријатно чувството, така загреана од бањање излезена, да ти се шлапка ладна коса по грбот.... брррррр :confused:
Добро ај уште едно прашање малку е глупо.
Како дознавате дека некое машко е срамежливо?
--- надополнето: Nov 4, 2011 11:48 AM ---
Ако некого сакаш не е битно ова, иако кола е покорисна ама мотор е покул.... ама како сто реков, се зависи од ВОЗАЧОТ :):):)
и до алатот на возачот нели е така?
или грешам?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
?
Најчесто се познава. Мислам срамежливоста може да се покрие, ама сепак се осеќа со одредени постапки, што понекогаш може да бидат контрапродуктивни, односно да придонесат другата страна да мисли дека личноста е незаинтересирана. Срамежливоста е универзална, не се дели на машки и женски. Срамежлив човек се познава, без разлика дали е машко или женско. НЕ ти требаат посебни вештини за да ја забележиш таа особина.

S

Stef Bachatero

Гостин
Не те гледа во очи,се срами да зборне а камоли да и пријде на женска,неговиот јазик на тело издава се и сешто.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.821
Поени од реакции
8.837
--- надополнето: Nov 4, 2011 11:48 AM ---
Така што ќе бега од мене :) Јас сум антисрамежлива, и срамежливите мажи веројатно се плашат од мојата несрамежливост.
Никогаш не сум имала срамежлив дечко, не знам :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Така што ќе бега од мене :) Јас сум антисрамежлива, и срамежливите мажи веројатно се плашат од мојата несрамежливост.
Никогаш не сум имала срамежлив дечко, не знам :)
штета што избегнуваш срамежливи момци ти незнаеш дека амариканците открија дека ...

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Sto najmnogu vas zenite ve interesira dali tipot ima dobar karakter dali e ubav ili dali e bogat?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
S

Stef Bachatero

Гостин
Па со него се чувстувате женствено и сигурни сте во неговите раце.Има самодоверба не се плаши да ви каже понекогаш НЕ,се закачка со вас итн итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom