е сеа ке ти кажам шо викаш ти кој гледа историјаА шо гледате историја пред 5 века како играле ? И КПР и Сити се различни екипи од тогаш . Статистиката нема многу влијание , се гледа само поледните 2 години , а не пред 13 години ..
Освен за некои екипи ко Фулам - Евертон
Инаку утре се игра финалето во Азиската Лига на Шампиони , и мислам дека ќе има голови таму . Много контраверзии имаше Ал Сад на патот до финалето , плус општата тепачка меѓу Чонбук и Ал Сад у полуфиналето ( педерите му дадеа на Ристич 6 меча суспензија , а Кеита не доби ништо .. )
3+@ 1.70 , 4+ @ 2.95
Кој го интересира , ете му линк со повеќе информации + видеото од тепачката и причината за тоа : http://soccernet.espn.go.com/columns/story/_/id/978894/duerden:-bad-boys-raise-acl-profile-ahead-of-final?cc=5739
--- надополнето: Nov 4, 2011 10:08 AM ---
Sportlife пред саат време ја даваше со x2 @ 1.63 и 2 @ 3.45 . Сингл не дават , тоа се подразбира
Камаз е @ 1.70 таму.
Знам за Баерн и Келн , ама веќе коа толку ја бранеш статистиката , кажи ми колку пати до сеа те заебала утакмица шо ти ја рекле божем се игра 3 за 3 или предходните 5 години домаќинот тепал постојано , па на 6тата киксне и сл примери ...е сеа ке ти кажам шо викаш ти кој гледа историја
Баерн - Келн провери дома форма на Баерн и процени колку пати ме имат заебано само лани ја фатив Х од инает ја пишав
тикет за денес
Гјор - 1
VVV - 1
Гомбак 3+
Цволе 1
ФК Лустенау 1 или 3+
druze ne mozes da baras statistika na ekipa kako M C koga sosema druga bese ekipata porano i so pari i so igraci, dodeka KPR e istiot sto i bil, tvoevo razmisluvanje e kako da baras statistika za Celzi pred 20 godini.е сеа ке ти кажам шо викаш ти кој гледа историја
Баерн - Келн провери дома форма на Баерн и процени колку пати ме имат заебано само лани ја фатив Х од инает ја пишав
тикет за денес
Гјор - 1
VVV - 1
Гомбак 3+
Цволе 1
ФК Лустенау 1 или 3+
абе и за Челзи - Арсенал никој не Гледаше статистика ама според статистиката излезе арсенал без Дрогба во составот на Челзи има 3 победи и реми и сите ко круши испопагавте + Ако ме пратиш јас се потпирам на инфо повеке отколку статистика ама не е за потценувањеdruze ne mozes da baras statistika na ekipa kako M C koga sosema druga bese ekipata porano i so pari i so igraci, dodeka KPR e istiot sto i bil, tvoevo razmisluvanje e kako da baras statistika za Celzi pred 20 godini.
како бе не можеш да најдеш Светско првенство еабе и за Челзи - Арсенал никој не Гледаше статистика ама според статистиката излезе арсенал без Дрогба во составот на Челзи има 3 победи и реми и сите ко круши испопагавте + Ако ме пратиш јас се потпирам на инфо повеке отколку статистика ама не е за потценување
ај некој нека ми кажит резултат од одбојка не можам да најдам
Јапонија - Италија жени
и
Санта Фе пак да губит се залјубив во екипава ме наполна со пари последниве недели
Јас ги пишав овие и + Etolie 2+ (веќе 5минута 0-2 ) и Zwolle 2+ .Тешко за двјка двојна шанса Х2 за сигурно..
планирам од рано да ги изиграм само ми фали уште некој фикс вие два и уште 1 или 2
Kamaz - 1 (1.70)
Teteks - X2 (1.88) депортиво
мора малку да им писнеш , камаз у 99 минута и 59 секунда за победа погоди. ајде тетовчани , играјте !ги направивме парите уште со неиспечатен билтен што се вика.
камаз 0-0 87ма минута , охрид води 43та
нема финта 4 утакмици во 1 неделаА што е финтата со Санта Фе??
нешо не беше во ред страната на резултати а ми требаше резкако бе не можеш да најдеш Светско првенство е
http://www.rezultati.com/odbojka/
http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldCup/2011/Women/index.asp
3:1 италија