М
Мрак
Гостин
Досега скоро во сите сум имал доверба ама по многуте што ме зае*але , веќе иам доверба само во Ретки луѓе.
А тие ги препознавам дури и да се знам со нив 1 2 недели , не ми треба цел живот познанство за да стекнам доверба но ако ја изгубам тешко пак да ја врати некој таа истата , за да ја стекне ќе треба да ми докаже дека не е таков/ва Кретен/ка ко што искочило дека е претходно![]()
Исто. Не им верувам на луѓето многу. Порано на секого верував, дури и за некои посомнителни ситуации или не многу искрени луѓе, па одбирав да верувам. Е, нема веќе тоа. Навистина, има искрени луѓе, но неможам

За љубов посебно .. на никого. Некој ќе рече : Те сакам. Не му верувам. Неможам. Е, во такви ситуации глумам доверба. Најчесто. Знаете, не е лесно да комуницираш со некој, а знаеш дека не ти верува.. со тек на време, може да се стекне таа доверба.
За ова второво болдирано .. се сомневам во врска со многу работи каде што нема причина за никаков сомнеж .. а па ако ме заебе некој.. ако навистина се потврди сомнежот.. епа, хахаа, нема никогаш повеќе да му верувам. Како би можела .. :nesum: