Фан Клуб: Реал Мадрид

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Дечки ќе можете да кажете збор два за Гранеро,зошо глеам Венгер запнал та запнал по него.Го немам гледано дечкото,па несакам предвреме да донесувам заклучоци. :) Ако може да ме цитирате уште поубо би било.
Поздрав.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Дечки ќе можете да кажете збор два за Гранеро,зошо глеам Венгер запнал та запнал по него.Го немам гледано дечкото,па несакам предвреме да донесувам заклучоци. :) Ако може да ме цитирате уште поубо би било.
Поздрав.
Кратко и јасно...Секој што игра у Реал е добар!!! Гранеро за 25м и ваш е:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Поздрав.
Y U NO READ PREVIOUS PAGES !?

Esteban Granero's versatility makes him a player that all team's wish to have. He can play as an attacking midfielder or along either flank. An offensive-minded player, Granero is a creative workhorse who has a powerful kick. Granero first suited up for Real Madrid with the Under-10 squad; a division he would score 83 goals in. The years passed by and Granero continued to improve. In 1999 he captained the Under-14 team that won the International Football Seven Tournament in Barcelona. Granero scored the game-winner and was named Best Player of the championship.
At the age of 17, Granero joined Real Madrid C and was soon the center of attention of not just the team, but of Real Madrid Castilla coach Michel, as well. In December of 2005/06 he debuted with the 'B' team against Albacete and finished the match with a goal assist. That same season he went on to win the Under-19 European Championship in Poland.
The 2006/07 season saw Granero really step onto the scene. He had earned the playing time and the opportunity to gain experience in Spain's top flight, both of which were provided by Getafe. It didn't take long for Granero to become the go-to guy on the team, and his arrival coincided with the best run ever by the Azulones.
Бледа копија на Чаби Алонсо. :D

Добар беше у Гетафе, првата сезона кога се врати кај нас добиваше огромна минутажа, ништо не покажа освен изведување на корнери. Премногу спор да се вклопи у нашава игра според мене. Мурињо има кажано дека е работник на тренинг, но еве и тој слабо му дава шанса.

Инаку интелигентен играч. Можеби ако го фати патот на Алонсо (трансфер у Англија) ќе биде и од него нешто...

Toa e у катки црти:)

..
:)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
vamos_real :pos:
Благодарам Елњино. :)
--- надополнето: Nov 3, 2011 10:39 PM ---
Кратко и јасно...Секој што игра у Реал е добар!!! Гранеро за 25м и ваш е:D
Иначе Гранеро за 6 милиончиња :) Малку си ја утнал цената :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Гранеро у Малага ке иде.. милениче на Пелегрини е. :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема да не даваат на Алфа у недела :mad: Ќе го потрошимо интернетов за 10 дена :S

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
значи морам да го ставам ова...

гледајте у топ комментс.... :pos: :pos: :pos:
песнава е лудница...знаат марсело и роналдо што да слушаат..:D

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Ах ах Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Слатка моја, слатка моја Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Саботна вечер-забава Сите играат Најзгодната девојка овде, помина покрај мене Па мора да се охрабрам, и да и кажам Ах ах Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Слатка моја, слатка моја Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам...

и оваа што игра со нејмар може да ја викнеме да не подучи малце и ние вака да играме..:D

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
и оваа што игра со нејмар може да ја викнеме да не подучи малце и ние вака да играме..:D
Овој Нејмар ко да е Иван Раденов...секоја недела у нова емисија :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И оваа исто така беше али таа со Гетафе беше прича за себе. Ја гледав на нет и од шо сецкаше пратев и на резултати... неможам да го опишам тој меч. Да ме гледаше некој, во лудница ке ме пратеше :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
^
Изгледа у друго му е било паметот..... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom