Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
аха, фала.Да, мораше да направи и операција на едното колено во Август, ќе паузира минимум до Јануари-Февруари.
Побрзо да оздрави.
аха, фала.Да, мораше да направи и операција на едното колено во Август, ќе паузира минимум до Јануари-Февруари.
Ех сега ај да не трексаме глупости, дечкото кога го сменија имаше истрчано 9,....кусур ,ако немал сила ова тешко да го истрчаш друже.......Се што можеше... му украде на Парк...
Ама вината не е негова толку колку на Венгер, 15 минута беше во тек а Ремзи кутриот немаше сила за да диши а не па да движи!
Дали му ја виде фацата? Изразите?Ех сега ај да не трексаме глупости, дечкото кога го сменија имаше истрчано 9,....кусур ,ако немал сила ова тешко да го истрчаш друже.......
Нервите незнаев каде ми се во тие мигови!Шчезни во еден меч направи повеќе дриблинзи отколку Волкот цела сезона.
Абе точно дека се истроши во мечот со Челзи, ама уште поточно е дека премногу истрча вчера. Се наоѓаше насекаде по теренот, а и гледај ја бројката:Дали му ја виде фацата? Изразите?
Па кога и да појдеше на спринт ќе се запнеше... и ќе останеше таму неможеше ни да се враќа... не зборам глупости само гледам што се случува!
Ова темпо е Пре...за него!
Следен меч е морална негова пауза...
Алмунија е на позајмница.
А за што е ? Јас бев еден од најголемите подржувачи на Шамак ама искрено, чим еден шпиц јавно изјавува дека е свесен дека не може никогаш да го смени Ван Перси во прв тим и е задоволен на клупа тогаш мочај го. Да е млад, не е, да има некој шут иако нема дриблинг, нема, тогаш за што ќе ни е? Нека се шитне за неколку милиончиња па да се направи барем ќар од него зошто со играчите што тропаат на врата за него очигледно е дека ќе нема место.Алмунија е на позајмница.
Скилачи може да се продаде, а Шамак не е за продавање!