Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Му кажав на Кајзер уште вчера дека не можам овај четврток, така да таман ќе сте.

Се гледаме нареден пат. :)

Црвени:
1.Nomoregames
2.Supervisor
3.alek-stuki
4.Cthulhu^
5.The Dude
6.Левак
7.Кифла
Точно, погрешно копиран список, не приметив, му кажав на Џеко дека сме 7 уште вчера ама он мора малку да се буни :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Црвени:
1.Nomoregames
2.Supervisor
3.alek-stuki
4.Cthulhu^
5.The Dude
6.Левак
7.Кифла
8.Скеч
Плави :
1_Ghost_
2.Cyber
3.Acid
4.Saeta Rubia
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Скеч беше минатата во екипата на црвените, ако грешам поправете ме. Еден доаѓа кај нас и играме двете екипи со по 1 измена. Така е најдобро.

Саета Рубиа, ако може да потврди уште еднаш, или некој за него да потврди дека е сигурен. Не за друго, да не каже во 5 до 12 дека неможе.
Ако иам грешки, исправајте.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Црвени:
1.Nomoregames
2.Supervisor
3.alek-stuki
4.Cthulhu^
5.The Dude
6.Левак
7.Кифла
8.Скеч
Плави :
1_Ghost_
2.Cyber
3.Acid
4.Saeta Rubia
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Скеч беше минатата во екипата на црвените, ако грешам поправете ме. Еден доаѓа кај нас и играме двете екипи со по 1 измена. Така е најдобро.

Саета Рубиа, ако може да потврди уште еднаш, или некој за него да потврди дека е сигурен. Не за друго, да не каже во 5 до 12 дека неможе.
Ако иам грешки, исправајте.
Во ваква ситуација еден ќе иде од кај вас за да бидеме 7 на 7 гледам Скеч е последно пријавен.
За тоа и се останато утре ќе се договориме пред меч.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.520
Да не бидеме малку на крај? :)
Мислам дека и со по 2 измени од екипа се трпи... И онака тешко кој може да издржи со полн интензитет цел натпревар :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мислам дека и со по 2 измени од екипа се трпи... И онака тешко кој може да издржи со полн интензитет цел натпревар :)
Има луѓе што се бунат ако има по две замени... Мене ми е сеедно што значи ако сме ние повеќе еден од кај нас може да премине кај вас-плавите и да бидеме 7 на 7 како што е случајот со списокот за утре.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ја мислам со по 1 измена ке сме баш таман. И нема што лутење тука, во полн интензитет убаво вика Ацид, ретко кој издржува.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нема да сме малку и Вамос и Ханибал се пријавија ако некој откаже :).

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
абе не е фрка ако сакате ке играм јас за плавите ама како бе срце не ми дава за плав тим да играм коа сум црвен у душа :DDDD (y) али нема везе ке се договориме

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Ако играте по 8 пишите на време...за да дојдеме со Вамос,не да чекаме до 5 до 23ч да ви откаже некој.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Нека дојде некој да ме замени мене. Сеа станав и неможам да одам :( Јас се извинувам, ама некогаш не е доволна само желбата :( Ќе дојдам да глеам...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нека дојде некој да ме замени мене. Сеа станав и неможам да одам :( Јас се извинувам, ама некогаш не е доволна само желбата :( Ќе дојдам да глеам...
И ти ли и јас исто, двата бута ме болат, потколеницата крвава, левата рака со огромна модрица, овие твоиве (од другата екипа) не знам колку пати место у гол у мене шутираа :D. Среќа шо деца ќе можам да имам и таму ме погодија :D. Од сеа само со штитници играм :).

Ќе глеаме заедно (y).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom