Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Му кажав на Кајзер уште вчера дека не можам овај четврток, така да таман ќе сте.

Се гледаме нареден пат. :)

Црвени:
1.Nomoregames
2.Supervisor
3.alek-stuki
4.Cthulhu^
5.The Dude
6.Левак
7.Кифла

Точно, погрешно копиран список, не приметив, му кажав на Џеко дека сме 7 уште вчера ама он мора малку да се буни :D

Црвени:
1.Nomoregames
2.Supervisor
3.alek-stuki
4.Cthulhu^
5.The Dude
6.Левак
7.Кифла
8.Скеч
Плави :
1_Ghost_
2.Cyber
3.Acid
4.Saeta Rubia
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Скеч беше минатата во екипата на црвените, ако грешам поправете ме. Еден доаѓа кај нас и играме двете екипи со по 1 измена. Така е најдобро.

Саета Рубиа, ако може да потврди уште еднаш, или некој за него да потврди дека е сигурен. Не за друго, да не каже во 5 до 12 дека неможе.
Ако иам грешки, исправајте.

Црвени:
1.Nomoregames
2.Supervisor
3.alek-stuki
4.Cthulhu^
5.The Dude
6.Левак
7.Кифла
8.Скеч
Плави :
1_Ghost_
2.Cyber
3.Acid
4.Saeta Rubia
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Скеч беше минатата во екипата на црвените, ако грешам поправете ме. Еден доаѓа кај нас и играме двете екипи со по 1 измена. Така е најдобро.

Саета Рубиа, ако може да потврди уште еднаш, или некој за него да потврди дека е сигурен. Не за друго, да не каже во 5 до 12 дека неможе.
Ако иам грешки, исправајте.

Во ваква ситуација еден ќе иде од кај вас за да бидеме 7 на 7 гледам Скеч е последно пријавен.
За тоа и се останато утре ќе се договориме пред меч.

Да не бидеме малку на крај? :)
Мислам дека и со по 2 измени од екипа се трпи... И онака тешко кој може да издржи со полн интензитет цел натпревар :)

Мислам дека и со по 2 измени од екипа се трпи... И онака тешко кој може да издржи со полн интензитет цел натпревар :)

Има луѓе што се бунат ако има по две замени... Мене ми е сеедно што значи ако сме ние повеќе еден од кај нас може да премине кај вас-плавите и да бидеме 7 на 7 како што е случајот со списокот за утре.

Ја мислам со по 1 измена ке сме баш таман. И нема што лутење тука, во полн интензитет убаво вика Ацид, ретко кој издржува.

Нема да сме малку и Вамос и Ханибал се пријавија ако некој откаже :).

абе не е фрка ако сакате ке играм јас за плавите ама како бе срце не ми дава за плав тим да играм коа сум црвен у душа :DDDD (y) али нема везе ке се договориме

Ако играте по 8 пишите на време...за да дојдеме со Вамос,не да чекаме до 5 до 23ч да ви откаже некој.

Нека дојде некој да ме замени мене. Сеа станав и неможам да одам :( Јас се извинувам, ама некогаш не е доволна само желбата :( Ќе дојдам да глеам...

Нека дојде некој да ме замени мене. Сеа станав и неможам да одам :( Јас се извинувам, ама некогаш не е доволна само желбата :( Ќе дојдам да глеам...

И ти ли и јас исто, двата бута ме болат, потколеницата крвава, левата рака со огромна модрица, овие твоиве (од другата екипа) не знам колку пати место у гол у мене шутираа :D. Среќа шо деца ќе можам да имам и таму ме погодија :D. Од сеа само со штитници играм :).

Ќе глеаме заедно (y).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom