- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.775
- Поени од реакции
- 6.569
Две работи има добри,тоа што Занети е бек а Мота се враќа во првиот состав
! Можеше да го игра Алварез или Оби на местото на Деки,али лузер е се гледа

Утакмиците што се на 5+ уствари се на Црногорска ТВ, Они ја даваат трасата од сателитот што они го закупиле, ние им ја даваме од нашата утакмица што сме ја закупиле, плаќаме по 1 утакмица, а добиваме 2... 12 000 евра кошта една утакмица... па видете дали се исплатиНели научивте дека обично на 5 пљус иде тиња меч, некад чат пат ќе дадет некој појак тим против апла послаб и толку.
Не сакаат да им се десеткува гледаноста на главниот канал и тоа е тоа.
Ја уште кога беа извлечени групите реков дека Интер само еднаш ќе го гледаме, против ЦСКА Москва гости али незнаев дека веќе не практикуваат тие мечеви да ги даваат па најверојатно во фазата од групи ниту еден меч на Интер нема да гледаме, евентуално оној со Трабзон гости да го пуштат на пљус.
Абе ако откупуваат канал 5 Лига Шампиони, нека ја пренесуваат како што треба, а не да ми се пазарат и да даваат безвезни преноси. Глеј на ХРТ какви утакмици даваат и какви анализи имаат пред утакмиците, стручњаци за фудбал имаат у студио, а не овие ги викаат Ламбе, Елвир Мекич и Тони Зен у студио и коментираат за фудбал. Срамота!Утакмиците што се на 5+ уствари се на Црногорска ТВ, Они ја даваат трасата од сателитот што они го закупиле, ние им ја даваме од нашата утакмица што сме ја закупиле, плаќаме по 1 утакмица, а добиваме 2... 12 000 евра кошта една утакмица... па видете дали се исплати
--- надополнето: Nov 2, 2011 7:06 PM ---
негооооооооо........ давајте стрим.. некој "витлеР" стрим![]()
http://www.firstlivesport.com/watch/live2.htmlАј еден стрим ако може , оној горе не ми работи ...
Јас 1-1&3+ па уште се надевам, ти за т2+ се нервирашХахах , зашто Милито мораше да погоди пречка ....ја иам интер т2+ у пм , задња ...