UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако мислиш дека тоа е трагично, тогаш што ли помислиле мајка ти и татко ти кога те виделе?

Инаку Меси не може без Чави и Иниеста, затоа два хет-трика по ред прави без ниту еден од нив да игра. 286 натпревари, 202 гола, 84 асистенции. БОГ
Татко ми помислел на тебе, и рекол “фала Богу не е како тој другиот што го напраев“.
И ај не замарај више.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Татко ми помислел на тебе, и рекол “фала Богу не е како тој другиот што го напраев“.
И ај не замарај више.
Во ниту еден пост на форумов напишан од мене не си спомнат. Ти, од друга страна, чувствуваш потреба да ме спомнуваш по секој трет пост што јас ќе го напишам. Ти тече крв од дупето или што е работата? Не ти посветуваат доволно внимание дома па мора attention whore да си на форумов? Де од село сум бил де трагичар де видеа посветуваш со навреди (и не пријавувам лошо мислење зошто ме здоболе мене дали ќе си баниран или не). Јас пишувам што сакам се додека не навредувам никого со тоа и не кршам никакви правила. Кој си ти да оценуваш колку логика има или нема во моите постови? Ај одеби ебате опседнатиот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
МЕСИ ДОПИНГ ХОРМОН ВИЉАРАТО УНИЦЕФ ПЕПЕ КАЛУЃЕР 100 АНАЛКИ ПО РЕД ГОЦЕ Е КРИВ
УЕФА ПЛАТИНИ УНИЦЕФ СМЕТКИ БЛАТЕР ЌЕЛАВИОТ ШТО ВЛЕЧЕ ДВОЈКИ НА ЖДРЕБОТ ОВЕРБО
Во ниту еден пост на форумов напишан од мене не си спомнат. Ти, од друга страна, чувствуваш потреба да ме спомнуваш по секој трет пост што јас ќе го напишам. Ти тече крв од дупето или што е работата? Не ти посветуваат доволно внимание дома па мора attention whore да си на форумов? Де од село сум бил де трагичар де видеа посветуваш со навреди (и не пријавувам лошо мислење зошто ме здоболе мене дали ќе си баниран или не). Јас пишувам што сакам се додека не навредувам никого со тоа и не кршам никакви правила. Кој си ти да оценуваш колку логика има или нема во моите постови? Ај одеби ебате опседнатиот.
Ако мислиш дека горенаведениве постови ти се океј, тогаш стварно сум бил у право.
Ја нигде не ти спомнав ни мајка ни татко ни ку*ци ни палци, само пробав да ти укажем дека постојано тресеш глупости (не само на оваја тема), ама очигледно тешко ти е да сфатиш.

Океј нема врска, да не ја усеруемо темава, продолжи си слободно ако мислиш дека си смешен или интересен или незнам што.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Ако мислиш дека тоа е трагично, тогаш што ли помислиле мајка ти и татко ти кога те виделе?
Одмори 2 недели од форумов, лошо ти влијае на психичкото здравје.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sideshow Bob, zie penalty taker :ROFLMAO:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Иначе многу досадна вечер .. Џабе потрошен 1 ипол саат пред тв.
--- надополнето: Nov 2, 2011 12:05 AM ---
Persie_Official Robin van Persie

Thanks guys for always being there! Before during andafter the games! U are legends ☺☺☺

Каде бе афтер д гејмс ? Па пола емирати се испразни вечерва уште во 80-та минута. :pos:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Шо ти е .. !! минатата година се сеќаам , интер коа играше со цска москва од 18:00 ја даваа ( оти пандев беше у тимот ) , а сеа милан игра не даваат ... !!!!! бог да чува и да брани .. !!!
која ти е таа у потпис бе брат, ај те молам у спојлер ставај такви работи ...има луѓе со слаби срца на форумов ...:D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Интересен податог . За Минхен отпатувале 8000 навивачи на Наполи а имало карти само за 3000 . Овој на Скај Италија се смее вика другите 5000 низ Минхен вечер ќе акаат :):)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom