UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Види ја ситуацијата бе и ако мислиш дека тоа е за црвен картон престани да гледаш фудбал.
Пенал ДА црвен НЕ !
Смири малце тон, ти кажав, поправи ме ако грешам.
--- надополнето: Nov 1, 2011 9:42 PM ---
Не беше последен играч, убаво се виде на снимката, на дефанзивната линија имаше уште еден играч подлабоко во шеснаесетникот од него.
Пенал дефинитивно беше, а црвениот беше суден затоа што беше направен врз Меси, не за друго.
Ќе постирам покасно видео, убаво се виде дека после фаулот улетува другиот играч од Викторија. А дека можеше да помине само со жолт, можеше.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
УЕФА ПЛАТИНИ УНИЦЕФ СМЕТКИ БЛАТЕР ЌЕЛАВИОТ ШТО ВЛЕЧЕ ДВОЈКИ НА ЖДРЕБОТ ОВЕРБО
ова е нула у споредба со вашиот муабет (особено што ти го форсираш) - ФРАНКО ФРАНКО ФРАНКО...

извинете за офтопик...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
групава со Челзи и компанија ке биде опасна следно коло Челзи гостува во Леверкузен нишо не се знае ако играат Челзи ко денес.Чист гол им поништија на Леверкузен тапа асистентот

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
ова е нула у споредба со вашиот муабет (особено што ти го форсираш) - ФРАНКО ФРАНКО ФРАНКО...

извинете за офтопик...
МЕСИ ДОПИНГ ХОРМОН ВИЉАРАТО УНИЦЕФ ПЕПЕ КАЛУЃЕР 100 АНАЛКИ ПО РЕД ГОЦЕ Е КРИВ

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Со судии без судии Барса ќе победеа, не се бламирајте, судиите можат да му помогнат кога ќе играат против Милан, Реал и др, за со Плзен никој не си валка раце.
Иначе најкатострофална вечер ми беше оваа од ко е почната ЛШ сезонава!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Најтрагично е што овја Alexsr мисли дека е многу паметен со ова што го пишуе.

Иначе, на Канал 5 како им иде годинава со преносиве...нешто невидено! Една асална утакмица не изгледавмо.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Иначе, на Канал 5 како им иде годинава со преносиве...нешто невидено! Една асална утакмица не изгледавмо.
Барса - Милан друго тиња!!!!!!!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Колку само ќе ми биде криво ако АПОЕЛ не отидат во следна фаза.
Forza APOEL !

Што сакам да се паднат со Барса во 1/8 финале и да ги победат :D :D :D

Ама ништо од тоа АПОЕЛ ќе бидат први и Барса ќе бидат први така да ќе треба да се задоволат со Милан на пример :D

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171

Ако мислиш дека тоа е трагично, тогаш што ли помислиле мајка ти и татко ти кога те виделе?

Инаку Меси не може без Чави и Иниеста, затоа два хет-трика по ред прави без ниту еден од нив да игра. 286 натпревари, 202 гола, 84 асистенции. БОГ

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Колку само ќе ми биде криво ако АПОЕЛ не отидат во следна фаза.
Forza APOEL !

Што сакам да се паднат со Барса во 1/8 финале и да ги победат :D :D :D

Ама ништо од тоа АПОЕЛ ќе бидат први и Барса ќе бидат први така да ќе треба да се задоволат со Милан на пример :D
Лајк! И јас се молам Апоел да му се паднит на Милан :icon_lol:

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398

Шо ти е .. !! минатата година се сеќаам , интер коа играше со цска москва од 18:00 ја даваа ( оти пандев беше у тимот ) , а сеа милан игра не даваат ... !!!!! бог да чува и да брани .. !!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Шо ти е .. !! минатата година се сеќаам , интер коа играше со цска москва од 18:00 ја даваа ( оти пандев беше у тимот ) , а сеа милан игра не даваат ... !!!!! бог да чува и да брани .. !!!
Лани ги даваа сите преноси од 18:00, годинава не. Не е ради Пандев.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ниедна меч од 6 саат до сега немаат давано

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom