ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав има од господин ДокмановиЌ....кој сака да влезе на прв колоквиум..мора карта да си плати :D :D
http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=1035&mid=2940&tabId=1035&tabindex=0

овие не се нормални...ако сте будали ќе му ќутите и ќе продолжат да ве стрижат...затоа постои и студентски првобранител мислам дека треба да му одите...но сепак ваша е одлуката....

овие не се нормални...ако сте будали ќе му ќутите и ќе продолжат да ве стрижат...затоа постои и студентски првобранител мислам дека треба да му одите...но сепак ваша е одлуката....

Веќе е отидено...:))))

Браво! :)
Anybody....ПРименЕта економика....? совет хелп? хинт??? ....:tapp:

Политички систем кај Саво? на што да обрнеме внимание? хелп..o_O

ДОбро фала... :) само ај некој ако знае со сигурност како е да пише.

„Правилото“ бар за нас лани, е 1 прашање = 1 минута. За колоквиум беше 35 мин, за испит 70... т.е. колку што имаше и прашања.

Али мислам дека и по истекот на минутите нема да ти се затвори сам тестот, не сум сретнал уште некој за тоа да се пожали... пушта Драги 5 минути гратис... :)
--- надополнето: Nov 1, 2011 10:27 PM ---
И од госпоѓа Поповска со нејзините 3 учебници со привлечни цени...

Чек, три книги имате само за прв колоквиум !? :confused:

Политички систем кај Саво? на што да обрнеме внимание? хелп..o_O
лани политички (али мене ми предаваше Рената) сите прашања од копирнициве се паднаја и сите вадеја од 35/35,34,30 итн..

Ај пишете ја литературата по историја на право, гледам многу работи смениле.. моја колешка има уште една шанса за на испит , претходниот пат си беше со се научено,отишла на испит видела прашања што прв пат ги гледа и кажале дека сменети се книгите освен првите две од Поповска..И сега во јануарска сесија кога ке полага не важи веројатно ова со носењево книги и за неа и нема да полага по нов систем така??

Дечки има ли тука некој што е запишан на новинарство и односи со јавност?

Добро имат некој друг со проблем да се логират со овој електронскиов индекс? Цело време ми викат

Не постои таков корисник.

Погрешно внесена шифра, корисничко име или избор на студии.

A не се погрешни.... :/
--- надополнето: Nov 2, 2011 11:53 AM ---
да но не се сите страни за учење...поточно од третиот имаме околу 40тина ....

Мислиш околу 70....:D

Уживај си до 91 треба да се учи. хаха
да али не сите :D
Добро имат некој друг со проблем да се логират со овој електронскиов индекс? Цело време ми викат

јас неам проблем со логирањето .

pazi kaj sifrata imas edna bukva, i na mene celo vreme taka mi pokazuvase ama jas l - to sum go vnesuvala kako 1, zatoa pazi koga jA vnesuvas sifrata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom