Фифа избор за Фудбалер на годината 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Наградава е поглупа дури и од Mtv Movies Award . Таму барем знаеш дека со кликање на интернет на напалени девојчиња некој "лепотан" зема 3-4 награди без проблем .

А тука не се дефинирани ни правилата што се оценува од сезоната , тешко и оти ФИФА знаат што се гледа . Минатата година со бламажата што ја направија со Милито и Снајдер во почетната фаза , а потоа и со извисувањето на светските шампиони Чави и Иниеста доволно се покажа колку е само ТИЊА целиов избор и неговиот концепт.

Колку само голема неправда му е нанесена на играч како Раул. Никогаш да ја нема освоена проклетата топка покрај толку постигнувања во кариерата. Жално.
...Дел Пиеро,Анри,Тотти,Гигс(ако не се лажам).

Свашта.. Роналдо 56 гола и 16 асистенции во сите конкуренции, Чави 6 гола 19 асистенции, и требало да биде пред Роналдо. (ова за минатата сезона, затоа што ти пиша сезона). Па и Иниеста го става. :/ Или не се битни головите и асистенциите ?

:pos: Од кога бе Чави напаѓач .... Чави е најкорисниот играч кој една екипа може да го има ......

Од кога го немаше Снајдер лани во топ 3, не ме интересира наградава веќе .. Тотален БУЛШИТ !

ПС. Се надевам дека Платини и Блатер ќе се сопнат на бина кога ќе ја доделуваат наградата и ќе си ги искршат 2-та предни заба на сред манифестација.

Од кога го немаше Снајдер лани во топ 3, не ме интересира наградава веќе .. Тотален БУЛШИТ !

ПС. Се надевам дека Платини и Блатер ќе се сопнат на бина кога ќе ја доделуваат наградата и ќе си ги искршат 2-та предни заба на сред манифестација.

Ова на индиректен начин покажуваш нервоза бидејќи на листата не е Балотели? :icon_lol:

Од дамна наградава го изгуби своето значење,а минатата година го достигна врвот.

п.с годинава Меси ја зема.

:pos: Од кога бе Чави напаѓач .... Чави е најкорисниот играч кој една екипа може да го има ......

Вие први почнавте да правите споредба помеѓу Чави и Роналдо, затоа и ги дадов тие бројки. Меѓу нив не може да се прави споредба, а ако правиме споредба за тоа кој колку придонел за тимот оваа година, Меси и Роналдо се далеку пред останатите.

Уопште небитно дали во таа листа од 23 играчи ќе го има Овен или Милито(рандом одберени) или пак ќе ги нема Нани и Чичарито(нормално, рандом одберени). Најдобриот играч во светот го има на листата, ги има и останатите 3-4ца најдобри. Така, да, горе-доле реална е листата.
Дебата за најдобар нема потреба да се прави. Без сомнение, Лионел Меси.

Што к*р се чепкаш со Џерард? Величе=Флечер

Не се чепка бе, општо позната заебанција е тоа. Нашите го завикаа така Величе, провери си и на Википедија ако не веруваш. Лично мене срам ми е што седи така кај него, се надевам дека ако чита некој од странство барем мисли дека сме земја со смисол за хумор.

Не се чепка бе, општо позната заебанција е тоа. Нашите го завикаа така Величе, провери си и на Википедија ако не веруваш. Лично мене срам ми е што седи така кај него, се надевам дека ако чита некој од странство барем мисли дека сме земја со смисол за хумор.
ми се крена притисокот кога го видов тоа на Википедија, тој што го измислил и напишал е тежок идиот и сигурно фан на вашиот тим :mad:

ми се крена притисокот кога го видов тоа на Википедија, тој што го измислил и напишал е тежок идиот и сигурно фан на вашиот тим :mad:

хахахаха како не, скоро сите наши новинари го споредуваа со Џерард дури и Џиџи селекторот мислам, све ова наши фанови, it's a conspiracy :)))))

хахахаха како не, скоро сите наши новинари го споредуваа со Џерард дури и Џиџи селекторот мислам, све ова наши фанови, it's a conspiracy :)))))
Забегавме малку но нема врска, разликата помеѓу Величе и Џерард е од небото до земјата, но ајде мора да има зезање на нечија сметка, ние Македонците сме мајстори за тоа, сега јас ќе започнам заговор против некој ваш :)

Ова докажува дека си заебан тип , кој не може да си ги контролира нервите , и ништо не знае што се случува околу него... не ти замерувам.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom