Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...Дел Пиеро,Анри,Тотти,Гигс(ако не се лажам).Колку само голема неправда му е нанесена на играч како Раул. Никогаш да ја нема освоена проклетата топка покрај толку постигнувања во кариерата. Жално.
Свашта.. Роналдо 56 гола и 16 асистенции во сите конкуренции, Чави 6 гола 19 асистенции, и требало да биде пред Роналдо. (ова за минатата сезона, затоа што ти пиша сезона). Па и Иниеста го става. :/ Или не се битни головите и асистенциите ?
Од кога го немаше Снајдер лани во топ 3, не ме интересира наградава веќе .. Тотален БУЛШИТ !
ПС. Се надевам дека Платини и Блатер ќе се сопнат на бина кога ќе ја доделуваат наградата и ќе си ги искршат 2-та предни заба на сред манифестација.
Од кога бе Чави напаѓач .... Чави е најкорисниот играч кој една екипа може да го има ......
Што к*р се чепкаш со Џерард? Величе=ФлечерВеличе попознат како Џерард ....
Што к*р се чепкаш со Џерард? Величе=Флечер
ми се крена притисокот кога го видов тоа на Википедија, тој што го измислил и напишал е тежок идиот и сигурно фан на вашиот тимНе се чепка бе, општо позната заебанција е тоа. Нашите го завикаа така Величе, провери си и на Википедија ако не веруваш. Лично мене срам ми е што седи така кај него, се надевам дека ако чита некој од странство барем мисли дека сме земја со смисол за хумор.
ми се крена притисокот кога го видов тоа на Википедија, тој што го измислил и напишал е тежок идиот и сигурно фан на вашиот тим![]()
Забегавме малку но нема врска, разликата помеѓу Величе и Џерард е од небото до земјата, но ајде мора да има зезање на нечија сметка, ние Македонците сме мајстори за тоа, сега јас ќе започнам заговор против некој вашхахахаха како не, скоро сите наши новинари го споредуваа со Џерард дури и Џиџи селекторот мислам, све ова наши фанови, it's a conspiracy))))
Ова докажува дека си заебан тип , кој не може да си ги контролира нервите , и ништо не знае што се случува околу него... не ти замерувам.......ми се крена притисокот кога го видов тоа на Википедија, тој што го измислил и напишал е тежок идиот и сигурно фан на вашиот тим![]()