Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Откако се случи фијаското со Снајдер мене и не ми има некакво значење изборот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ерик Абидал, Карим Бензем ( Франција), Серхио Агуеро, Лионел Меси (Аргентина), Икер Касиљас, Цеск Фабрегас, Андрес Иниеста, Џерард Пике, Давид Виља, Чаби Алонсо, Чави Хернандес (Шпанија), К Роналдо, Нани (Португалија), Дани Алвез, Нејмар (Бразил), Самуел Ето (Камерун), Диего Форлан, Луиз Суарез ( Уругвај), Томас Милер, Месут Озил, Бастијан Швајнштајгер (Германија), Вејн Руни ( Англија), Весли Снајдер ( Холандија)
па требаше да му ја дат на снајдер не велам неПа што освој Меси пред оваа сезона кога Интер доминираше во Европа? Само лигата... и пак го избраа.
Па Хомез го нема, а го има Виља, 18 утакмици по ред лани гол неможеше да дајт пустиот.Бобане на што дроги си.
Не заслужи Милер, ако е така Хомез заслужи многу повеќе. Марио е еден од најстандардните напаѓачи во европа последните сезони, измислен за копилето Ван Персие, и последниве 5 години во лигашки натпревари има само од Меси помалце голови, лани сам не донесе до место у ЛШ со важни голови, а не Милер секако кој е во ужасна форма моментално. И никогаш не бил на листа.
И се согласувам за Ибра, дека треба да го има.