Фан Клуб: Челзи

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Е добро што се потресовте толку? Небаре нема да влезите. Ако не грешам имате 8 бода. За влез се потребни 10 или еве нека се 11. Со една победа од наредните 2 влегувате. Ни вие не сте толку очајни па да не победите ниедна до крај. Сепак дајте ми табeла од групава моментално да не се џабе калкулацииве

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Бљувотини,ми се повраќа.Ова било полошо отколку што мислев.Добро,овие самопрогласени фудбалери,имаат појма од животот или?Вакви аматери немам гледано,боље Беса игра него овие.
Веќе почнаа да ме курчат,го губам трпението.
Утакмицава е на душа од нашиот тренер Боас,повторно.Излегува со Анелка и Малуда во прв состав,а на клупа ги остава Стариџ и Мата.
Па добро бе да му ја ебам мајката,со Смедерево пријателска играш или играш утакмица во ЛШ со Белгијскиот шампион?
Игравме со најслабата екипа во групиве,екипа што едвај ги помина Партизан,со помош на судиите.
И бевме за никаде,лоши.Полоши здравје.Толку лош Челзи немам гледано одамна.Уствари,од пред 3 дена,да ми извините.

Луиз срање,и цела сезона така ја игра.Џабе ми го браните.Го промаши и пеналот,мисли дека му шутира на физиотерапевтката па ќе игра курот.Детиште несозреано.
Едно време се нервирав зошто Лампард не игра,ама кога влезе,одма посакав да се врати таму.
Омилен играч ми е,ама време да се повлече.После промашената шанса денеска.
Како можеше од пола метар да утне празен гол,згора на се и да се сопне,ја стварно не знам.
Реј Чарлс да беше ќе погодеше,а не фудбалер професионален како него,со толку утакмици во газот набиени.
Анелка и Малуда не ги коментирам,тие за мене не постојат.Торес невидлив,додуша ништо ново али ајде уште верувам во него.Меирелес слаб.
И тренерот најслаб.После ги става Стариџ и Мата,а вториов влегува наместо Ромеу,човекот што имаше највеќе точни додавања и овој натпревар.
Добро,слеп ли е,или намерно се прави дека не гледа.И не само заради овој потег,и за многу други сезонава,кога се работи за измените и првиот состав.

Сега страв ме фаќа дали ќе се квалификуваме во 1/8 финале,озбилно.Прво се нервирав што нема да бидеме први,после ми текна дека можеме и второто место да го изгубиме.
3 утакмици без победа,а сигурен сум дека со ваква игра ќе паднеме и на Ивуд Парк.Недозволиво е ова.

Со Генк еј,Генк.Не ми се верува.
tldr
jk

:D :D :D
:pos:It's funny cause it's true.

Извинете што се правам енглез али стварно текстов е фани коз итс тру.
--- надополнето: Nov 1, 2011 10:15 PM ---
Е добро што се потресовте толку? Небаре нема да влезите. Ако не грешам имате 8 бода. За влез се потребни 10 или еве нека се 11. Со една победа од наредните 2 влегувате. Ни вие не сте толку очајни па да не победите ниедна до крај. Сепак дајте ми табeла од групава моментално да не се џабе калкулацииве
Челзи 8
Баер 6
Валенсија 5
Генк 2

Следно коло

Баер-Челзи
Валенсија-Генк

Последно коло

Челзи-Валенсија
Генк-Баер

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Аман бе да му ебам мамата...од готово вересија....не можам да сфатам шо е работата....цццццц

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Челзи 8
Баер 6
Валенсија 5
Генк 2

Следно коло

Баер-Челзи
Валенсија-Генк

Последно коло

Челзи-Валенсија
Генк-Баер
И кај е тука проблемот? Први сте, една победа и чао пријатно. Ако пак успеете двете да ги изгубите тогаш вистина не сте за понатаму. Мада реков не сте толку очајни една барем ќе тепате

В

Вори

Гостин
И кај е тука проблемот? Први сте, една победа и чао пријатно. Ако пак успеете двете да ги изгубите тогаш вистина не сте за понатаму. Мада реков не сте толку очајни една барем ќе тепате
Си ги гледал Челзи во последните две утакмици што викаш дека не сме толку очајни?Очајни сме батко,и тоа повеќе од колку што можеш да замислиш.
Сеа знам,ќе серат демек не сум бил вистински навивач,бла бла бла,ама искрено ти кажувам.
Не можам да се преправам дека му цветаат рози на Челзи,кога не е така.Не бевме ништо посебно и на почеток од сезона,али победувавме барем
Утакмицата со Стоук прво коло,не се угирани.Со Манчестер,ајде бе,Манчестер е тоа,плус на Олд Трафорд.А и ко за утеха,ете боље игравме.КПР,судиите.Ама Арсенал и Генк?Е за тоа нема оправдување.Треба да јадат квалитетен ќотек некои играчи,и ако не се поправат тогаш треба да се фрлат во Темза сами.

Иначе одбраната и денеска катастрофа.Како си поминаа овие од Генк кога го постигнаа голот,браво.Веѓата ко да не е на десна страна,Луиз и Бане изгледа се муваа зад гол,а Ешли си ја дозакопа топката во сопствениот гол.
Ја да сум тренер,наредна утакмица никого од стандардниве не би играл.Алекс и Чалобах централни.Барем детево и да греши,не е искусно,никој нема да му замери.
Лево Бертанд,десно Фереира.Иако последниов е во фаза на умирање,барем ќе се влече по играчите,можда и ќе им земе некоја топка.Плус ко ќе го видат што фаца е,сигурно уплав ќе ги фати.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Си ги гледал Челзи во последните две утакмици што викаш дека не сме толку очајни?Очајни сме батко,и тоа повеќе од колку што можеш да замислиш.
Сеа знам,ќе серат демек не сум бил вистински навивач,бла бла бла,ама искрено ти кажувам.
Не можам да се преправам дека му цветаат рози на Челзи,кога не е така.Не бевме ништо посебно и на почеток од сезона,али победувавме барем
Утакмицата со Стоук прво коло,не се угирани.Со Манчестер,ајде бе,Манчестер е тоа,плус на Олд Трафорд.А и ко за утеха,ете боље игравме.КПР,судиите.Ама Арсенал и Генк?Е за тоа нема оправдување.Треба да јадат квалитетен ќотек некои играчи,и ако не се поправат тогаш треба да се фрлат во Темза сами.

Иначе одбраната и денеска катастрофа.Како си поминаа овие од Генк кога го постигнаа голот,браво.Веѓата ко да не е на десна страна,Луиз и Бане изгледа се муваа зад гол,а Ешли си ја дозакопа топката во сопствениот гол.
Ја да сум тренер,наредна утакмица никого од стандардниве не би играл.Алекс и Чалобах централни.Барем детево и да греши,не е искусно,никој нема да му замери.
Лево Бертанд,десно Фереира.Иако последниов е во фаза на умирање,барем ќе се влече по играчите,можда и ќе им земе некоја топка.Плус ко ќе го видат што фаца е,сигурно уплав ќе ги фати.
Абе не за друго.....ради реда ќе победите од што се мора. Барем 1/8 финале ќе влезите. За тоа немајте гајле. Гледам овде плачите итн човек ќе помисли дека ви одзеле 10 бода па сега сте во минус. Реков - групата ја минувате а за друго во ЛШ а и во ПЛ не знам. За тоа можи и сте во право. Ама барем за ова немојте да плачите и да трошите нерви. И ако вас ви се чини дека сте очајни ( рака на срце во последниве утакмици и сте ) нас и не ни се чини баш така. Кај и да е ќе играме 2 со вас па не сакам никого да потценувам. Гледано од ривалски агол па и не сте така очајни.

F

fantomX

Гостин
Добро бре, сериозни сте вие бе копуци? Се обраќам кон тие кои овде ми јадат јанкојадибурек околу (не)поминување на Челзи на групна фаза во ЛШ. Челзи во секој случај не оди далеку.

Која е разликата ако Челзи ја помини групата или не?
Една и единствена.

Дали платата на Торес целосно ќе ја покрие Абрамович, или ќе се заработи за тоа од ЛШ.

В

Вори

Гостин
Абе не за друго.....ради реда ќе победите од што се мора. Барем 1/8 финале ќе влезите. За тоа немајте гајле. Гледам овде плачите итн човек ќе помисли дека ви одзеле 10 бода па сега сте во минус. Реков - групата ја минувате а за друго во ЛШ а и во ПЛ не знам. За тоа можи и сте во право. Ама барем за ова немојте да плачите и да трошите нерви. И ако вас ви се чини дека сте очајни ( рака на срце во последниве утакмици и сте ) нас и не ни се чини баш така. Кај и да е ќе играме 2 со вас па не сакам никого да потценувам. Гледано од ривалски агол па и не сте така очајни.
Да,не сме очајни од ривалски агол.Затоа лани кога вие бевте очајни,двапати не исплескавте.
--- надополнето: Nov 1, 2011 10:35 PM ---
Добро бре, сериозни сте вие бе копуци? Се обраќам кон тие кои овде ми јадат јанкојадибурек околу (не)поминување на Челзи на групна фаза во ЛШ. Челзи во секој случај не оди далеку.

Која е разликата ако Челзи ја помини групата или не?
Една и единствена.

Дали платата на Торес целосно ќе ја покрие Абрамович, или ќе се заработи за тоа од ЛШ.
Прво,со речникот внимавај.Второ,мртви сериозни сме.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Да,не сме очајни од ривалски агол.Затоа лани кога вие бевте очајни,двапати не исплескавте.
Затоа и ти велам. Да имавме поминато со вас можеби и ќе речев очајни сте ама вака .......:D да не ви тргни баш со нас :D

F

fantomX

Гостин
Па и со КПР беше тешко и жешко локално дерби, исто и со Арсенал. Вечерва имавме тешко гостување кај белгискиот Шампион.

Пријател, не ме заебавај, ако почнуваме со еден изговор, изговор ќе има за се понатаму.
Стандардите на Челзи паднаа, шо сакаме од збирштина на бивши играчи на Ливерпул, Барселона Б и слични погони, тоа е, прифати го тоа. И ти, и сите други.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.667
Кај ви отиде оптимизмот од пред 3-4 недели? :ROFLMAO:

Ме изнасмеа со ова. :D
Фереира треба малце да поигра, многу малце има играно сезонава. Има во него уште малце. Босингва и Кол немаат сила веќе. Босингва незнаев ни дека игра до кај 60та минута кога се запрашав дали имаме десен бек на натпреварот. Дури и имаше момент кога мислев дека Бане е десно, а Луиз со некој друг, па морав пак да го проверам составот. :D

F

fantomX

Гостин
Прво,со речникот внимавај.Второ,мртви сериозни сме.
На се шо се случува, ти ми кажуваш дали Челзи групава ќе ја поминел во ЛШ?

Ах бе, ама не е до тебе, таков е клубот. Клуб „со стил и убава игра“, нели, а тоа шо ги нема основите на физичка и психичка спремност ко да не е многу битно.
--- надополнето: Nov 1, 2011 10:42 PM ---
Се уште е тука. Бар кај мене.

В

Вори

Гостин

Ме изнасмеа со ова. :D
Фереира треба малце да поигра, многу малце има играно сезонава. Има во него уште малце. Босингва и Кол немаат сила веќе. Босингва незнаев ни дека игра до кај 60та минута кога се запрашав дали имаме десен бек на натпреварот. Дури и имаше момент кога мислев дека Бане е десно, а Луиз со некој друг, па морав пак да го проверам составот. :D
Кај него има единствено малце и тоа од кога е дојден.А за другово болдирано,истото го помислив и јас,и отидов на страната од Челзи да го видам составот.Мислев дека Ромеу игра централен,а Ивановиќ десно.

Оптимизмот..тука е,али задскриен малку.Се курчам на вакви натпревари,али после се смирувам.Ко ќе ми текне дека уствари се работи за фудбал,спорт е сепак.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
When I see you Chelsea, I go out of my head ..
I just can't get enough, I just can't get enough ...

:pos:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Па во право сте. Дај нека ги стави Фереира и Бертранд да поиграт малце...Кешли исто како мртов да е.

Kajgana Shop

На врв Bottom