Бљувотини,ми се повраќа.Ова било полошо отколку што мислев.Добро,овие самопрогласени фудбалери,имаат појма од животот или?Вакви аматери немам гледано,боље Беса игра него овие.
Веќе почнаа да ме курчат,го губам трпението.
Утакмицава е на душа од нашиот тренер Боас,повторно.Излегува со Анелка и Малуда во прв состав,а на клупа ги остава Стариџ и Мата.
Па добро бе да му ја ебам мајката,со Смедерево пријателска играш или играш утакмица во ЛШ со Белгијскиот шампион?
Игравме со најслабата екипа во групиве,екипа што едвај ги помина Партизан,со помош на судиите.
И бевме за никаде,лоши.Полоши здравје.Толку лош Челзи немам гледано одамна.Уствари,од пред 3 дена,да ми извините.
Луиз срање,и цела сезона така ја игра.Џабе ми го браните.Го промаши и пеналот,мисли дека му шутира на физиотерапевтката па ќе игра курот.Детиште несозреано.
Едно време се нервирав зошто Лампард не игра,ама кога влезе,одма посакав да се врати таму.
Омилен играч ми е,ама време да се повлече.После промашената шанса денеска.
Како можеше од пола метар да утне празен гол,згора на се и да се сопне,ја стварно не знам.
Реј Чарлс да беше ќе погодеше,а не фудбалер професионален како него,со толку утакмици во газот набиени.
Анелка и Малуда не ги коментирам,тие за мене не постојат.Торес невидлив,додуша ништо ново али ајде уште верувам во него.Меирелес слаб.
И тренерот најслаб.После ги става Стариџ и Мата,а вториов влегува наместо Ромеу,човекот што имаше највеќе точни додавања и овој натпревар.
Добро,слеп ли е,или намерно се прави дека не гледа.И не само заради овој потег,и за многу други сезонава,кога се работи за измените и првиот состав.
Сега страв ме фаќа дали ќе се квалификуваме во 1/8 финале,озбилно.Прво се нервирав што нема да бидеме први,после ми текна дека можеме и второто место да го изгубиме.
3 утакмици без победа,а сигурен сум дека со ваква игра ќе паднеме и на Ивуд Парк.Недозволиво е ова.
Со Генк еј,Генк.Не ми се верува.