Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Широки рамења, убав газ и слатка насмевка! Ме пали и интелигенцијата во последно време xD
амааа, преку глава ќе ти дојде...со тек на време ќе ти остане само неболдираното, рамењата (и испод, она што виси на рамењата) и убавиот... :pos:

на темава...ништо

Kaj zena da ima dobra prednica i zadnica i dobro noze toest bataci i da ima ubavi oci i da ima maniri na zena a ne na muz e toa.

Да има стил, да носи брендирана облека, да е симпатична, да знае да зборува, а доста пали и парфемот кој го користи...

Таква имам !:)

Да има стил, да носи брендирана облека, да е симпатична, да знае да зборува, а доста пали и парфемот кој го користи...

Таква имам !:)

Жените гледале по коли,пари,облеки,патувања...Нели Суси,гледај го материјалново гледиште за она што е убаво :)

да има убава насмевка , да не е срамежлива ниту пак перверзна, да биде комуникативна личност,да знае сто сака во животот,и да ме почитува као човек

амааа, преку глава ќе ти дојде...со тек на време ќе ти остане само неболдираното, рамењата (и испод, она што виси на рамењата) и убавиот... :pos:

на темава...ништо
Можеби веќе почна тој процес :)

Виткана коса т.е локни уффф ( ама не им стои на сите таква ) насмевка и очите.... и да не е мн ниска :toe: :smir:

Градите, задникот и очите (и секако, да е паметна)

Говорот на телото... движењата, гестикулациите. Надворешното манифестирање е резултат на внатрешната убавина и духовност.

опасна штикла некоја секси хулахопка мало стегнато газе нормални предни облини и нормално слаба да биде и оваа комбинација коа ке ми падне у кревет нема да можам ни 5 секунди да издржам со комбинацијава едноставно ке и кажам бело е се....:):nesum:

Ма да има памет во тоа главата и плус уште да е џентлмен човек, ништо друго повеќе не би ме привлекло од тоа.

Da ima plavi oci i plava kosa i dobar karakter ,i da ima bel ten i da ima dobro gaze :)

Кратко шишан,не бејбифејст,груб на лик нежен во манири,поглед на косо,саат на рака,газ шо ке седи совршено у тренерки,мешенце ама не да не можам да го гушнам,лузни посебно ме привлекуваат,убави шаки,раце со боја на карамел од физикус.

Нежнност,смисла за хумор,амбиции од карактер.

Дури и да нема саат на рука или добар гз,ако ме поштува и насмева веке компензирал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom