Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Широки рамења, убав газ и слатка насмевка! Ме пали и интелигенцијата во последно време xD

Не им пишува на чело ваљда,:icon_lol: замисли и на форум не се познаваат дури

Сензор, сензор му е мајката. Има женски го поседуваат, во форма на интуиција. На форум има многу врсти на калапи. Зато муабето останве, пробај па види. :)

Не им пишува на чело ваљда,:icon_lol: замисли и на форум не се познаваат дури :icon_lol: :P

--- надополнето ---

Може али само да гледа без да пипа:icon_lol:

Од сега па натаму сите мушки у кратка биографија, главна подточка “Оддржувам хигиена на пенис“, за уште по веродостојно може и слика.
Најпривлечно искрено убаво деколте мјамиииииииииии :) таму ми иде погледот најчесто...
Ај озбилно сеа сакам убаво лице, насмевка и сакам плава со темни крупни очи е тоа ме полудува :)

Кај секоја девојка/жена ми привлечува различен дел од телото/главата, но доколку би требало да се одлучам за некој специфичен дел тогаш би било лицето, убава насмевка, бели заби со прекрасни очи кој ќе и одговараат на целата таа насмевка со косата, без разлика на бојата. :wub:

Хммм...најс мало напучено газе и слатко лице ^_^
Иначе ај префер женска со која можам да праам доста муабет,додуша некоја шо во било кој друг случај би ми била другарка а не само да се лигаиме :toe:

http://panosz.files.wordpress.com/2007/06/aporia.jpg
294660_orig.jpg
294660_orig.jpg

Ако не биде од прв пат, ќе поминам и уште еднаш се додека не ме бендисаш :)
Само какво гледање треба во живо или на слика?

Chemical, ти сечии критериуми изгледа исполнуваш :)))

Он топик - широки рамена, газлеста, полна уста, цврсти гради

Дефинитивно паѓам на женска со добар стил на облекување. Може и да е малку ружничка, не ми смета. Само да знае да се среди и да е тип топ.

Најзабележителни ми се

- црни момчиња со правилни црти на лицето (и правилно распоредени)

- високи со убава градба

- убава насмевка и топли очи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom