Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Аман бог да чува,нормално сите го сакаме за стара слава,али готово помина и неговото,неможе голот да го види не па да даде.Да се врати Форлан Милито не го ни сметам веке за во прв тим,епа нека иде Киву и нека носи Морати во Јануари добар лев бек,Коларов,Армеро...
и јас сум за да дојде Армеро, ама не знам тој дали е бек ??? како што знам они играат 3-5-1-1 формација, со офанзивен лев бек.. а таков како Армеро во таа формација ние имаме веќе еден - ОБИ..

S

schtrafzenigger

Гостин
Нема да може да игра зошто играше против Арсенал во квалификациите за Лш.
Ќе може да игра.

Марсо, за Колумбија игра лев бек. А и со Оби ќе се надополнуваат.. кога Армеро ќе тргне напред, овој ќе остане назад и така, исто ко Занети и Мајкон што се по десна страна. Армеро + Оби = :drk: : )

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Оставете вие лига шампиони,тука може и Занети да потполни место.3 кила крв давам за еден од нив двајца,а ако би одбирал јас според мене Армеро одма би го земал,гледајте вие Италија некако да се извадиме,ако сакаме да се вракаме во форма мора Морати да купи најмалце 4 играчи во Јануари,Монтоливо,Армеро,Куцка,Тевез,и тој стоперот од Бразил Хуан го гледав дечкото, според мене новиот Тиаго Силва е,стуб е во одбраната,а може и лев бек да игра,а не да го гледам дегенот Киву како прави пенали на кључни утакмици.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.509
Поени од реакции
114.606
Ако добро прочитав на нет, Поли, Ранокиа, Мота и Самуел повторно тренираат со екипата.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
30 милиони ќе одвоел Морати за трансфери за во Јануари .
Вертоген и Хуан се трансфер цел за одбрана и Кучка за среден ред . Го сакаат Тевез за напад .

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=37145

Значи буљашов можел и летоска да даде пари ама не очекуваше ваков епилог на табелата па сега е приморан да троши пари .
Многу грешки на Морати за две години . Многу

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Тифозите кон Раниери: "Mилито мора да игра"!
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=62679
Не се тифозите, туку еден навивач му рекол: Милито мора да игра, и овој му одговорил: Важи :pos:
--- надополнето: Oct 31, 2011 4:45 PM ---
Вертоген и Хуан се трансфер цел за одбрана и Кучка за среден ред . Го сакаат Тевез за напад .

Значи буљашов можел и летоска да даде пари ама не очекуваше ваков епилог на табелата па сега е приморан да троши пари .
I still don't believe it :notworthy:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311

исто како што укака работа лани со DEFEATES, па мораше да фрла 20+ бона за Пацини и компанија.. па после не можеше да игра во ЛШ, и слични глупости, правиме аматерски грешки. Не наликува ова за тим како Интер..

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Izgleda da je postignut dogovor izmedju Intera i Montoliva, odsteta bi trebala biti oko 7,8 mil eura..

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
исто како што укака работа лани со DEFEATES, па мораше да фрла 20+ бона за Пацини и компанија.. па после не можеше да игра во ЛШ, и слични глупости, правиме аматерски грешки. Не наликува ова за тим како Интер..
Тиња невидена , нема да купуваме на лето . Ќе тераме на претпоставки дека можеме нешто да напраиме со овие играчи и тапа тренер . Па после кога нема да иде бркај тренер и во јануари одеднаш има пари за трансфери па ајде купувај играчи како на пазар у 6 саат пред затварање , купи што останало колку да се рече еве бе купивме
Грешка до грешка . Глупост до глупост .

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
◄███▓░INTER NOVITA░▓███►: Kako prenose ital.mediji Juan ce biti novi igrac Intera.Inter ce za ovog igraca dati oko 5mil.Viviasno se uskoro vraca na teren sto je dobro za nas.Pojedini navijaci traze od Ranieria da Milito igra svaku utakmicu.Liverpul je pokazao interesovanje da dovede Chivua.Takođe,Napoli ulazi u utrku za Teveza

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Армеро ќе може да игра во ЛШ. Дај Боже да дојде го купиме...
Нема да може да игра, играше за Удинезе против Арсенал во квалификациите за влез во групната фаза.
Исто беше и со Касано лани, Милан немаа право да го играат во ЛШ зашто за Сампдорија играше против Вердер.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Во Јануари: Хуан (иако не го знам), Тевез (мало морген), Армеро (нема шанси), Монтоливо (се шушка сме го договориле мада мислам дека веќе тој е играч на ББилан), КуЧка... колку само за да ја спасиме сезонава за да можеме догодина да играме во ЛШ... Мада од сите овие само Хуан и КуЧка ќе дојдат... другите нема шанси...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ќе газиме ..:sneaky:
Да бе може ја и ти мравки да газиме ако сакаш .
Јадам гомна дека нема да се нервирам ама неможам , 15 години навивам за нив и повеќе . Не ми сеедно кога ќе ја видам табелата а поготово последниве 5 години кај бевме . Голем пад , ваков пад незнам дали имала некоја екипа .
Од светски шампион за една година топовска храна станавма у Италија.
чезена нема победа а има помалку примени голови од нас
БЕДА
--- надополнето: Oct 31, 2011 7:03 PM ---
Во Јануари: Хуан (иако не го знам), Тевез (мало морген), Армеро (нема шанси), Монтоливо (се шушка сме го договориле мада мислам дека веќе тој е играч на ББилан), КуЧка... колку само за да ја спасиме сезонава за да можеме догодина да играме во ЛШ... Мада од сите овие само Хуан и КуЧка ќе дојдат... другите нема шанси...
Чисто сумљам дека ќе играме Лига на Шампоини . Беда сме брат , беда

Kajgana Shop

На врв Bottom