Терористички напад на амбасадата на САД во Сараево

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Се молат, затоа што иако контролираа неколку скопски џамии, наидоа на отпор и негирање кај обичните муслимани така да се избркани и изнајмуваа такви просторчиња. Околу изнајмените дуќањчиња се збореше на ТВ пред година две и УЈП ги прогласи за диви објекти и мораа да вадат документи да ги регистрираат
И во Тетово имаа пред 3-4 години голема иницијативаа,повикуваа млади луѓе да им се приклучат,но сега народот ги изолираше и останаа само тие што беа на почетокот т.е тие кои земаат пари.
Од неколку џамии се избркани,во некоја ги оставаат но не им дозволуваат да седнат еден до друг во џамија.

Измислуваат некој џихад демек се борат во името на Господ ама вистинскиот Ислам не вели да се користи насилство,и тие не се молат според Куранот туку поразлично малце.
Сум имал прилика во џамија да ми седнат блиску,еднаш еден ми вика излези напред пошто немаше многу место да ги шири нозете според нивниот обичај ама јас не се помрднав за инат :D.Кога влегуваат во џамија сите ги гледаат чудно ко вонземјани ама па нив не им чуе.

Едноставно вистинските муслимани треба да ги изолираат тие платеници,зборувам за Европа поточно кај нас во Балканот и нема да се шират толку.

M

Muranyi

Гостин
И во Тетово имаа пред 3-4 години голема иницијативаа,повикуваа млади луѓе да им се приклучат,но сега народот ги изолираше и останаа само тие што беа на почетокот т.е тие кои земаат пари.
Од неколку џамии се избркани,во некоја ги оставаат но не им дозволуваат да седнат еден до друг во џамија.

Измислуваат некој џихад демек се борат во името на Господ ама вистинскиот Ислам не вели да се користи насилство,и тие не се молат според Куранот туку поразлично малце.
Сум имал прилика во џамија да ми седнат блиску,еднаш еден ми вика излези напред пошто немаше многу место да ги шири нозете според нивниот обичај ама јас не се помрднав за инат :D.Кога влегуваат во џамија сите ги гледаат чудно ко вонземјани ама па нив не им чуе.

Едноставно вистинските муслимани треба да ги изолираат тие платеници,зборувам за Европа поточно кај нас во Балканот и нема да се шират толку.
Како овие,на пример?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VY-9QHPSuf4
Јас 80% од Албанците не ги сметам за вистински Муслимани.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
Треба сите муџахедини да се истребуваат, ако сакаме мир и демократија..

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Како овие,на пример?
Како викаат старите дека нема поголем Турчин од јаничар, во случајот Шќиптарите.Потурчените Шќиптари станаа поголеми Арапи и од Арапите исто како и потурчените Срби .Сега им измислија нова нација-Бошњаци:pos:.А, за пукањето што си толку чуден.Тоа се само семејни веселби на мирните и чесни Шќиптари.Нели гледаш дека свршуваат кога пукаат.Уште и децата ги донеле ебати стоката планинарска.Кој нормален и цивилизиран човек се однесува така?Не за џабе нив и Турците ги сметаат за нецивилизирана стока низ цела Европа.Погледни колку само нелегално оружје донеле.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
Вехабистите од Босна не се во соодветен процент вработени во амбасадата на САД и затоа имаат право на вакви протести.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Не мешајте прав Ислам со Албанци. албанците имаат врска со Саладин колку што јас имам врска со Принцот Чарлс. И најјако ми е кога Албанците прво викаа нема вехабисти, па имало ама малку биле, па дојдовме до тоа има, знаеме и кај се молат, ама ние не ги сакаме. Браво!
п.с. Како е емирот од Катар, колку нови џамии ќе изгради сега?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Како овие,на пример?
Демек нас толку ни е гајле што ти не не сметаш за вистински муслимани.

Па и јас 90% од Македонците не ги сметам за вистински христијани.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Имаме ние еден куп муслиманска стока во Македонија(Шќиптари) само што не се облекуваат како вехабии, а внатре се бетер од нив.Балканот допрва ја чекаат проблеми со муслимани, особено со стоката наречена Шќиптари.Да ти се згади животот од нив.Племе нецивилизирано:
Малце другар смири ги страстите има и кај нив добри луѓе така да никој не треба да навредува и омалажува друг без разлика дали е муслиман, христијанин, евреин и сл. А тоа кој е племе и кој е нецивилизиран не сме ние тие што треба да судиме.
--- надополнето: Oct 31, 2011 3:22 PM ---

Нема нигде правилни верници

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647

Не пијам алкохол, не јадам свинско, верувам во Господ. За тебе сум не муслиман, сум светец муслиман. Зборот муслиман значи покорен на бога ако не си знаел. Онака да ти кажам узпут. А тоа што пред да одите во џамија сркате пиво па повраќате по неа и тоа не ти е гајле. Вие да бевте прави муслимани оружје со рака немаше да фатите , да не зборуваме за проституција,дрога, омраза ширите кон сите што ги знаете и слично. Кога вие дојдовте да градите џамија и да пукате со оружје околу неа како прослава, што треба друго да кажам. Бруки сте и вие и Бошнаците.
п.с. ѓто пишува во Куранот за палење цркви? Или и на Косово не им е гајле што мислам јас? Господ гледа не заборавај.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не пијам алкохол, не јадам свинско, верувам во Господ. За тебе сум не муслиман, сум светец муслиман. Зборот муслиман значи покорен на бога ако не си знаел. Онака да ти кажам узпут. А тоа што пред да одите во џамија сркате пиво па повраќате по неа и тоа не ти е гајле. Вие да бевте прави муслимани оружје со рака немаше да фатите , да не зборуваме за проституција,дрога, омраза ширите кон сите што ги знаете и слично. Кога вие дојдовте да градите џамија и да пукате со оружје околу неа како прослава, што треба друго да кажам. Бруки сте и вие и Бошнаците.
Како прво не ме интересираат мене тие неправилните муслимани,јас за себе алкохол не пијам,свинско не јадам,верувам во Алах (Господ).

Демек вие светци сте,оружје немате видено! Проституција??!! Што беше тоа за вас? Па немате врска вие со тоа нели? Со дрогата немате врска вие,се тоа муслиманите го продаваат и го користат.Омраза...хах па на Балканот има ли некој кој не шири омраза бе!!
Пукање на прослави,свадби и слично има и кај вашите,можеби во помал процент но важно има а!

Бруки сте вие бе аман...обвинуваш други за нешто што пропорционално го правите и сами.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Како прво не ме интересираат мене тие неправилните муслимани,јас за себе алкохол не пијам,свинско не јадам,верувам во Алах (Господ).

Демек вие светци сте,оружје немате видено! Проституција??!! Што беше тоа за вас? Па немате врска вие со тоа нели? Со дрогата немате врска вие,се тоа муслиманите го продаваат и го користат.Омраза...хах па на Балканот има ли некој кој не шири омраза бе!!
Пукање на прослави,свадби и слично има и кај вашите,можеби во помал процент но важно има а!

Бруки сте вие бе аман...обвинуваш други за нешто што пропорционално го правите и сами.
Да, Македонската мафија е најјака во светот.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да, Македонската мафија е најјака во светот.
Хах сега ќе си ги мериме кој има најјака мафија!

Негирав некаде јас дека не ги прават албанците тие што ги напиша(освен тоа дека пијат пред да одат во џамија)! Ти си тој кој се обидува своето да го претстави како свето нешто а сите сме свесни дека не е така!

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
А да смирите страстите малце и да зборите за темата а не да идете офф топик

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
п.с. ѓто пишува во Куранот за палење цркви? Или и на Косово не им е гајле што мислам јас? Господ гледа не заборавај.
Право на оружје имаат само вистинските ционисти пратени од Бога да делат мир (читај да вршат најгнасни терористички акти) на земјата.

Kajgana Shop

На врв Bottom