Терористички напад на амбасадата на САД во Сараево

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
Се молат, затоа што иако контролираа неколку скопски џамии, наидоа на отпор и негирање кај обичните муслимани така да се избркани и изнајмуваа такви просторчиња. Околу изнајмените дуќањчиња се збореше на ТВ пред година две и УЈП ги прогласи за диви објекти и мораа да вадат документи да ги регистрираат

И во Тетово имаа пред 3-4 години голема иницијативаа,повикуваа млади луѓе да им се приклучат,но сега народот ги изолираше и останаа само тие што беа на почетокот т.е тие кои земаат пари.
Од неколку џамии се избркани,во некоја ги оставаат но не им дозволуваат да седнат еден до друг во џамија.

Измислуваат некој џихад демек се борат во името на Господ ама вистинскиот Ислам не вели да се користи насилство,и тие не се молат според Куранот туку поразлично малце.
Сум имал прилика во џамија да ми седнат блиску,еднаш еден ми вика излези напред пошто немаше многу место да ги шири нозете според нивниот обичај ама јас не се помрднав за инат :D.Кога влегуваат во џамија сите ги гледаат чудно ко вонземјани ама па нив не им чуе.

Едноставно вистинските муслимани треба да ги изолираат тие платеници,зборувам за Европа поточно кај нас во Балканот и нема да се шират толку.

И во Тетово имаа пред 3-4 години голема иницијативаа,повикуваа млади луѓе да им се приклучат,но сега народот ги изолираше и останаа само тие што беа на почетокот т.е тие кои земаат пари.
Од неколку џамии се избркани,во некоја ги оставаат но не им дозволуваат да седнат еден до друг во џамија.

Измислуваат некој џихад демек се борат во името на Господ ама вистинскиот Ислам не вели да се користи насилство,и тие не се молат според Куранот туку поразлично малце.
Сум имал прилика во џамија да ми седнат блиску,еднаш еден ми вика излези напред пошто немаше многу место да ги шири нозете според нивниот обичај ама јас не се помрднав за инат :D.Кога влегуваат во џамија сите ги гледаат чудно ко вонземјани ама па нив не им чуе.

Едноставно вистинските муслимани треба да ги изолираат тие платеници,зборувам за Европа поточно кај нас во Балканот и нема да се шират толку.
Како овие,на пример?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VY-9QHPSuf4
Јас 80% од Албанците не ги сметам за вистински Муслимани.

Треба сите муџахедини да се истребуваат, ако сакаме мир и демократија..

Како овие,на пример?
Како викаат старите дека нема поголем Турчин од јаничар, во случајот Шќиптарите.Потурчените Шќиптари станаа поголеми Арапи и од Арапите исто како и потурчените Срби .Сега им измислија нова нација-Бошњаци:pos:.А, за пукањето што си толку чуден.Тоа се само семејни веселби на мирните и чесни Шќиптари.Нели гледаш дека свршуваат кога пукаат.Уште и децата ги донеле ебати стоката планинарска.Кој нормален и цивилизиран човек се однесува така?Не за џабе нив и Турците ги сметаат за нецивилизирана стока низ цела Европа.Погледни колку само нелегално оружје донеле.

Вехабистите од Босна не се во соодветен процент вработени во амбасадата на САД и затоа имаат право на вакви протести.

Не мешајте прав Ислам со Албанци. албанците имаат врска со Саладин колку што јас имам врска со Принцот Чарлс. И најјако ми е кога Албанците прво викаа нема вехабисти, па имало ама малку биле, па дојдовме до тоа има, знаеме и кај се молат, ама ние не ги сакаме. Браво!
п.с. Како е емирот од Катар, колку нови џамии ќе изгради сега?

Како овие,на пример?

Демек нас толку ни е гајле што ти не не сметаш за вистински муслимани.

Па и јас 90% од Македонците не ги сметам за вистински христијани.

Имаме ние еден куп муслиманска стока во Македонија(Шќиптари) само што не се облекуваат како вехабии, а внатре се бетер од нив.Балканот допрва ја чекаат проблеми со муслимани, особено со стоката наречена Шќиптари.Да ти се згади животот од нив.Племе нецивилизирано:

Малце другар смири ги страстите има и кај нив добри луѓе така да никој не треба да навредува и омалажува друг без разлика дали е муслиман, христијанин, евреин и сл. А тоа кој е племе и кој е нецивилизиран не сме ние тие што треба да судиме.
--- надополнето: Oct 31, 2011 3:22 PM ---

Нема нигде правилни верници

Не пијам алкохол, не јадам свинско, верувам во Господ. За тебе сум не муслиман, сум светец муслиман. Зборот муслиман значи покорен на бога ако не си знаел. Онака да ти кажам узпут. А тоа што пред да одите во џамија сркате пиво па повраќате по неа и тоа не ти е гајле. Вие да бевте прави муслимани оружје со рака немаше да фатите , да не зборуваме за проституција,дрога, омраза ширите кон сите што ги знаете и слично. Кога вие дојдовте да градите џамија и да пукате со оружје околу неа како прослава, што треба друго да кажам. Бруки сте и вие и Бошнаците.
п.с. ѓто пишува во Куранот за палење цркви? Или и на Косово не им е гајле што мислам јас? Господ гледа не заборавај.

Не пијам алкохол, не јадам свинско, верувам во Господ. За тебе сум не муслиман, сум светец муслиман. Зборот муслиман значи покорен на бога ако не си знаел. Онака да ти кажам узпут. А тоа што пред да одите во џамија сркате пиво па повраќате по неа и тоа не ти е гајле. Вие да бевте прави муслимани оружје со рака немаше да фатите , да не зборуваме за проституција,дрога, омраза ширите кон сите што ги знаете и слично. Кога вие дојдовте да градите џамија и да пукате со оружје околу неа како прослава, што треба друго да кажам. Бруки сте и вие и Бошнаците.

Како прво не ме интересираат мене тие неправилните муслимани,јас за себе алкохол не пијам,свинско не јадам,верувам во Алах (Господ).

Демек вие светци сте,оружје немате видено! Проституција??!! Што беше тоа за вас? Па немате врска вие со тоа нели? Со дрогата немате врска вие,се тоа муслиманите го продаваат и го користат.Омраза...хах па на Балканот има ли некој кој не шири омраза бе!!
Пукање на прослави,свадби и слично има и кај вашите,можеби во помал процент но важно има а!

Бруки сте вие бе аман...обвинуваш други за нешто што пропорционално го правите и сами.

Како прво не ме интересираат мене тие неправилните муслимани,јас за себе алкохол не пијам,свинско не јадам,верувам во Алах (Господ).

Демек вие светци сте,оружје немате видено! Проституција??!! Што беше тоа за вас? Па немате врска вие со тоа нели? Со дрогата немате врска вие,се тоа муслиманите го продаваат и го користат.Омраза...хах па на Балканот има ли некој кој не шири омраза бе!!
Пукање на прослави,свадби и слично има и кај вашите,можеби во помал процент но важно има а!

Бруки сте вие бе аман...обвинуваш други за нешто што пропорционално го правите и сами.
Да, Македонската мафија е најјака во светот.

Да, Македонската мафија е најјака во светот.

Хах сега ќе си ги мериме кој има најјака мафија!

Негирав некаде јас дека не ги прават албанците тие што ги напиша(освен тоа дека пијат пред да одат во џамија)! Ти си тој кој се обидува своето да го претстави како свето нешто а сите сме свесни дека не е така!

А да смирите страстите малце и да зборите за темата а не да идете офф топик

п.с. ѓто пишува во Куранот за палење цркви? Или и на Косово не им е гајле што мислам јас? Господ гледа не заборавај.
Право на оружје имаат само вистинските ционисти пратени од Бога да делат мир (читај да вршат најгнасни терористички акти) на земјата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom