Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Eто бај бај??
Оф леле ке осетите колку само ке фали Ето во тимот доколку си замине а на тоа несакам ниту да помислам.

За мене најјаките Напаѓачи во светов се :
1. Торес
2. Руни
3. Ето
4. Дрогба
5. Агуеро
8-10. Виља (таму некаде е)

Ето уште има сила да пука голови Верувајте.

Тим за Наредната Сезона би требало да биде :

-------------------------------------------------------
(Пинто)
Валдес
(Касерес) (Маркез)
Пујол Пике

(Хенрике) (Абидал)
Алвес Фелипе
(Бускетс)
Туре

(Кеита) (Хлеб)
Чави Иниеста
(Хлеб) (Кеирисон)
Меси (Бојан) Анри
Ето

Што значи на секоја позиција имаме по 2 Играчи, Само што Хлеб го форсирав на Двапато во одност на тоа дека Меси ке има поголема минутажа. Можно е и да го дигнеме Тиаго Алкантра така да ке бидеме уште подобри за гледање :)

Аут :
1. Годјонсен
2. Жоргера

Доколку биде вака како што го цитирав тимов Способни ке бидеме за 6 Титули.

Нели е прекрасно ова што го кажав само незнам зошто ни треба виља кога веке ке имаме 6 напагачи.
Имаме 4 напаѓачи сега а играме со 3 во напад Кеирисон уште нема потпишано и да потпише ќе оди на позајмица најверојатно значи ќе имаме 5 напаѓачи а играме за 6 купа затоа мора да дојде Виља.

За болдираното дај не прави смешки Виља е меѓу 3 најдобри напаѓачи во светот.

Член од
5 јули 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Барсаааа

Како прво Villa во шпанската репрезентација е многу подобар играч од Torres и на секое големо натпреварување е пред него со постигнати голови,а тоа дека е мегу 8-10 напаѓач во светот незнам од кај си го измакнал.
За новата сезона ни треба играч како Srna игра десно но може квалитетно и на левата страна Keirrison добро е да биде позајмен негде и обавезно да биде донесен Villa.Eto'o да го продадат иако е многу корисен и екстра играч ама памет нема ни малку во него.

B

Beck's

Гостин
ovaj brokenwings saka da mu citira sekoj,pa zatoa zboruva gluposti.spored postovite ovaj ne e nitu barca fan 100%...treba da sfatime deka eto ne ni e vise potreben,uste poveke sto narednata sezona bi mozelo da si odi kako free agent.ne znam sto cekaat ovie od barcelona i ne go prodavaat.Villa za mene vredi kolku cel real madrid.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
dokolku Eto'o ne potpisuva nov dogovor togas itno treba da se prodade ovoj preoden rok!!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Eто бај бај??
Оф леле ке осетите колку само ке фали Ето во тимот доколку си замине а на тоа несакам ниту да помислам.

За мене најјаките Напаѓачи во светов се :
1. Торес
2. Руни
3. Ето
4. Дрогба
5. Агуеро
8-10. Виља (таму некаде е)
Агуеро, Руни и Дрогба пред Виља?

Човече, сериозно почни да го гледаш Виља.

Немаш поима што збориш затоа што очигледно не си видел ништо од Виља,а би поминал со глава преку ѕид за да докажеш дека си во право.

Агуеро колку и да е талентиран не е ни блиску до напаѓач од светска класа. Има уште добри 3-4 сезони да созрева.

Руни не знам исто како ти се најде на листата, па уште и пред Ето. Нема дадено над 20 голови во сезона цела кариера, ако тоа е вториот добар напаѓач во фудбалот.... од денес не гледам веќе фудбал, ќе гледам крикет или голф.

Следниот пат кога ќе игра Шпанија (на 12 август ќе играат на Градски ама тешко дека ќе дојдат со прва постава.) гледај го само Виља. Не обрнувај внимание на тоа кој подава, каде подава и каде е топката.

Ако го има Виља во кадар гледај го него да видиш зошто Валенсија бара 50 милиони за него.

Ето можеби ќе му фали на тимот. Ама сигурно нема да ни фалат неговите испади и честите падови на форма до степен на бескорисност.

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
ovaj brokenwings saka da mu citira sekoj,pa zatoa zboruva gluposti.spored postovite ovaj ne e nitu barca fan 100%...treba da sfatime deka eto ne ni e vise potreben,uste poveke sto narednata sezona bi mozelo da si odi kako free agent.ne znam sto cekaat ovie od barcelona i ne go prodavaat.Villa za mene vredi kolku cel real madrid.

Ја су бате фан на Барса од кога памтам.

Ке ви кажам кратко Не го сакам Виља, Ето ми е подобар, Типот на Игра на Виља нема да се Вклопи во Барса (Мое Мисљење и Затоа не го Сакам).

+ Ако е толку јак Виља Зошто никогаш не е во Најдобрите 10 светски Фудбалери или во Дрим Тим на годината ? Затоа што е Слаб.

Ето несака да си Замине Лапорта сака да го продаде. Ето со Цело Срце игра за Барса, и Затоа го сакам Повеке од Виља.

Немам ништо против нека дојде па ке праиме муабет.
ама за мене Виља е Ништо и Не го Сакам.

А за Барса навивам Уште од 2000 Година а сеа имам 18 Години. :smir:

Член од
5 јули 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0

Ке ви кажам кратко Не го сакам Виља, Ето ми е подобар, Типот на Игра на Виља нема да се Вклопи во Барса (Мое Мисљење и Затоа не го Сакам).

+ Ако е толку јак Виља Зошто никогаш не е во Најдобрите 10 светски Фудбалери или во Дрим Тим на годината ? Затоа што е Слаб.

Ето несака да си Замине Лапорта сака да го продаде. Ето со Цело Срце игра за Барса, и Затоа го сакам Повеке од Виља.

Абе ти навиваш од 2000 година ама не ги разбираш добро работите изгледа со Барса.Кога играч од типот на Villa не сакаш да игра за твојот омилен тим не знам што повеќе сакаш.Ето изигра прекрасни неколку сезони освои 2 титули лига на шампиони 3 титули во домашното првенство и редно е да си оди а најдобра и многу подобра замена за него е David Villa

B

Beck's

Гостин
ajde dosta raspravanje
barem ni ne trebe da se raspravame fanovite so sme na barsa

http://sportdenes.com/fudbal/shpеkulacii/barsa-so-supеrponuda-za-valеnsija-55m.html
interesno
barsa dava 55 mil za villa i mata + igraci
keski da prifatat ovie od valensija ama nekako tesko ode za sega
go mrazam pretsedatelot na valencia,ne znam sto saka covekot.45 milioni Barca nudi za villa a on izlaga i vika nema nikakov kontakt za villa.glupav covek,valencia ni za champions ne se kvalifikuvase a ovoj saka da se izigrava nekoj.Daj boze villa konecno da potpise ova nedela

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
http://www.dailymotion.com/video/x8iljm_rivaldo_sport

Една легенда на Барса Ривалдо гледајте:vozbud:,голот со ножички:vozbud:.Ерата на Ривалдо заврши со доаѓањето на Роналдињо ,ерата на Роналдињо продолжи со Меси.Секогаш Барса имале екстра фудбалери во вистинска смисла на зборот:pipi:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Ова не е мерило... тој игра за послаб тим, игра за тим кој не играше Лига на Шампиони, игра за тим кој што не одигра толку натпревари сезонава. Сигурен сум дека ако сезонава Виља беше на местото на Ето, ќе го срушевме тој рекорд од 107 гола во една сезона. Сигурен сум дека ќе имаше постигнато 40 гола. Ето го одигра перфектно првиот дел од сезоната, но потоа почна да паѓа во формата. Виља е различен, тој е роден голгетер, едноставно тој е човек што во секое време знае каде е голот. И за разлика од Ето, може да постигне гол во секое време и од секоја ситуација. Ќе каже некој дека и Ето е таков, но сетете се на последните 3-4 натпревари во Примера... човекот беше тотално неупотреблив, мораа сите да играт за него, сите да му додаваат за тој да може да даде еден гол, а да промаши 10 стопроцентни шанси. Да не се разбереме погрешно, го сакам Ето како играч, веќе е високо на листата на најдобри стрелци во клубот, го сакам како личност и го ценам сето она што го направи за Барселона до сега, но едноставно за таква неефикасност нема место во клубот, посегно не сега кога сме трикратни шампиони и кога треба да ги браниме сите титули наредната сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom