- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.759
- Поени од реакции
- 8.788
Јас сеуште не ја одгатнав поентата на шмизлите, ѕвончињата, бикот, џуџето, девојчето, шахистите, она чудно нешто на кеј, кога одиш накај парк.... мислам what's the point?Ахахаах... тамам помислив дека ќе се распукаме со муабет, ти ми го почињаш вака детски.
Досаден сум, контрирам, а пак не одолеваш да ми вратиш на коментар. Абе тоа е, луѓе или ме сакаат или ептен ме сакаат.
Како што неколку пати претходно напоменав, чекам да видам што ќе изгради Госпоин Госпоин Тинегз на местото на сендвичарите, доколку ги бутне.
„Чиревите во центар“... аххаха... леллеле... овде лежи сценарио за филм, али ако се распишувам ќе отидам ептен оф-топик.
--- надополнето: Oct 29, 2011 7:42 PM ---
Е тука веќе се слагаме. Кога испонаправија „шмизли“ што на никому ништо не му значат, може еден така мини споменик „Чичко Стоилко“ и пак да се чекаме таму.
Иако е пренатрупан плоштадот, тие ликови значеле нешто за оваа земја.
Ама шмизлите бре?
И да, Стоилко иако мене ништо не ми значи, верувам дека за некои скопјани значи мн повеќе од шмизлине (кои се вкупно 5 - 2 кај Аце, 2 во парк и 1 кај бикот) кои не верувам дека некому нешто значат, освен на новопечените Gossip Girls.