А шо не си ги изиграш сите 4 на едно ливче за 1000че?Ми се исплаѓа пошто си играм според value на коефициентот.
1.43 за Челзи да одигра 0-3 гола со Арсенал , каде шо Дрогба е суспензиран , Торес шутира ко Стиви Вондер , Арсенал полека се враќа у форма и мислам дека денеска ќе одат дефанзивно.
Плус и статистиката вика дека последните 5 одиграни кај Челзи биле 0-3 гола , итоа коа двете екипи беа силни ...
ХахаМи се исплаѓа пошто си играм според value на коефициентот.
1.43 за Челзи да одигра 0-3 гола со Арсенал , каде шо Дрогба е суспензиран , Торес шутира ко Стиви Вондер , Арсенал полека се враќа у форма и мислам дека денеска ќе одат дефанзивно.
Плус и статистиката вика дека последните 5 одиграни кај Челзи биле 0-3 гола , итоа коа двете екипи беа силни ...
Пошто се од различни кладилници .. Една причина ..А шо не си ги изиграш сите 4 на едно ливче за 1000че?
Е сега нека дае коа ќе ја ставам синглХаха
Иначе све мислам дека Торес денеска ќе даде гол ама ќе видиме.Вообичаено Дрогба дава голови против Арсенал ама денеска го немa
Океј ти си знаеш А за Челзи - Арсенал и ја мислам така, премногу ги потценија Арсенал..не викам дека нема шанси да тепаат Челзи али не вреди да се ризикува за 1.7Пошто се од различни кладилници .. Една причина ..
Друга причина е оти сакам само сингл/дабл да играм ..
И нема голема разлика ако ги одиграм сите 4 на ист тикет во иста кладилница , 100-200 денари е разликата .
--- надополнето: Oct 29, 2011 10:17 AM ---
Е сега нека дае коа ќе ја ставам сингл
мада имам чуство дека и Челзи нема да победи денес , едно што се 4 0 0 дома , друго коеф е срање , трето Арсенал не е толку салб ко шо беше пред месец и пол коа имаат многу повредени и коа уште беа задрмани од трансфер периодот.
не може да се уплаќа, блокирана е :/18:30h. Rapid Vienna vs Sturm - 2/1
platena dojava 80 evra, ne e od mene ama go vidov livceto od banka deka se prefrleni 80 evra i mailot sto e praten so utakmicava, sega kolku e sigurno ke vidime..
Kade proba da ja uplatis?не може да се уплаќа, блокирана е :/
во Вил ХилKade proba da ja uplatis?