karlovic
имам срце ама имам и фрижидер
- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 616
- Поени од реакции
- 161
да ти кажам право имав директно прашање кон прпл пума,но се воздржавКoe е прашањето тука?
да ти кажам право имав директно прашање кон прпл пума,но се воздржавКoe е прашањето тука?
И јас имам голем фрижидер, ама и прашањата ги поставувам директно кон луѓето за кои се наменети. Повели, прашај. Само така ќе дознаеш како е на другата страна.да ти кажам право имав директно прашање кон прпл пума,но се воздржав
А ти си Џедај и мислиш дека си го достигнал зенот???Koj сака да се навредува?
Начекаа деца форум па рипаат како заклани.
А нафора имам пробано неколку пати.
Може имало ефект, ама не сум приметил
На добар пат си, се гледа.Абе дечки ви ги читам мислењава и морам да ви кажам, и ја не верувам у ништо а камо ли у господ или нешто такво, али зашто да не идам у црква ако ми се иде и ако ми е интересно за велигден да се кршам со јајца, па ако почитувам нешто од тие религозни глупости тогаш најмногу ги почитувам тие заебанции кога има јадење и пиење у изоблиство и такви ствари. Зар мене некој ќе ме казни ако се кршам со јајца за велигден и ако јадам нафора "крстена" или нешто слично, у принцип ме боли к за тоа и си праам што си сакам, нема потреба мене ниту еден бог да ме учи на животни принципи, јас сам си ги создавам и си ги живеам....
Mислам Јас дека си приглупА ти си Џедај и мислиш дека си го достигнал зенот???
Кажи како минеш на црвено а на шоферите им правиш Џедај Трикс
Да те прашам нешто, да не имаш афинитети конА ти си Џедај и мислиш дека си го достигнал зенот???
Кажи како минеш на црвено а на шоферите им правиш Џедај Трикс
Според овој пост, јас ќе заклучам дека ти никогаш ништо не си прочитал што сум напишала.Во врска со нафората се потсетив на една девојка пријателка и таа секогаш обожаваше нафора,а и впрочем беше атеист...тоа што ме иритираше беше нејзината плиткост во размислувањата(на моменти не можев да се начудам како без да размисли зборува глупости)...а најмногу тоа што мислеше дека ако е атеист ќе биди кул пичка...
Јас инаку ќе почитувам атеисти кои што се потковани и имаат читано...а ти изиграваш смешен атеист затоа што повеќе пишуваш одошто читаш на форум.Ако мислиш дека ако си атеист и со тоа имаш повисок морал си згрешила дефинитивно.
Повели, де, прашај си, последно што ме плаши во животот се ликови како тебе.да ти кажам право имав директно прашање кон прпл пума,но се воздржав
Кој нема не е човек туку џедај.Да те прашам нешто, да не имаш афинитети кон
воена опрема(оружје да не речам)?
Лошо е ако имаш алкохол во тебе, другарче мое покажуваше финти на пијано..... и мама е*а на се во собатаМе фана на трикот.
Браво.
Кој нема не е човек туку џедај.
Со лак и стрела се хранеле и преживувале нашите предци за да денес ти имаш џедајски моќи.
Јас преферирам катана на пример и тоа лошо е???
кај ни е крајот ако те читам све што си напишала...јас вака успат што можам да прочитам многу си лесна за проценка.твојот атеизам не се темели на цврста подлога.Според овој пост, јас ќе заклучам дека ти никогаш ништо не си прочитал што сум напишала.
Ме заболе **** за твојата другарка и за тебе, за вашата верба или вашиот атеизам. Not my problem.
Јас не признавам категорија ,морал, во мојот живот.
Мило ми беше, чао, пријатно, кис.
--- надополнето: Oct 28, 2011 6:26 PM ---
Повели, де, прашај си, последно што ме плаши во животот се ликови како тебе.
Просто со навистина силен аргумент го уништи мојот атеизам. Еве сега ќе одам пак да се крстам ... NOT.кај ни е крајот ако те читам све што си напишала...јас вака успат што можам да прочитам многу си лесна за проценка.твојот атеизам не се темели на цврста подлога.
ти сама себе се глумиш...
прашањето за тебе..колку пати неделно се бањаш?
Дефинитивно си имала сјебано детињство. Трауматските последици од принудната консумација на нафора се`уште одекнуваат во твоите постови.Ајде вие двајца доста! Ако сакате да се навредувате еве ви ПП, незгодно ми е да ве читам како си викате еден на друг идиот... Туку кажете нафора ве терале да јадете како мали или само јас сум имала „сјебано детинство“
Кои претци?Ме фана на трикот.
Браво.
Кој нема не е човек туку џедај.
Со лак и стрела се хранеле и преживувале нашите предци за да денес ти имаш џедајски моќи.
Јас преферирам катана на пример и тоа лошо е???
Потежок е од тебе за демистификација а, Игорче?Кои претци?
Дефинитивно си ми познат по постовиве.....ќе те дешифрирам, иако нешто глумиш лудило
Игорче е толку автентичен, што неговата личност едноставно не може да се сокрие под ниту еден ник...Потежок е од тебе за демистификација а, Игорче?