Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.
T

Tetro

Гостин
да ти кажам право имав директно прашање кон прпл пума,но се воздржав:D
И јас имам голем фрижидер, ама и прашањата ги поставувам директно кон луѓето за кои се наменети. Повели, прашај. Само така ќе дознаеш како е на другата страна. :icon_lol:

Член од
6 октомври 2010
Мислења
86
Поени од реакции
37
Абе дечки ви ги читам мислењава и морам да ви кажам, и ја не верувам у ништо а камо ли у господ или нешто такво, али зашто да не идам у црква ако ми се иде и ако ми е интересно за велигден да се кршам со јајца, па ако почитувам нешто од тие религозни глупости тогаш најмногу ги почитувам тие заебанции кога има јадење и пиење у изоблиство и такви ствари. Зар мене некој ќе ме казни ако се кршам со јајца за велигден и ако јадам нафора "крстена" или нешто слично, у принцип ме боли к за тоа и си праам што си сакам, нема потреба мене ниту еден бог да ме учи на животни принципи, јас сам си ги создавам и си ги живеам....

B

Black Guard

Гостин
Koj сака да се навредува? :)
Начекаа деца форум па рипаат како заклани.
А нафора имам пробано неколку пати.
Може имало ефект, ама не сум приметил :)
А ти си Џедај и мислиш дека си го достигнал зенот:tapp:???

Кажи како минеш на црвено а на шоферите им правиш Џедај Трикс:vozbud:

T

Tetro

Гостин
Абе дечки ви ги читам мислењава и морам да ви кажам, и ја не верувам у ништо а камо ли у господ или нешто такво, али зашто да не идам у црква ако ми се иде и ако ми е интересно за велигден да се кршам со јајца, па ако почитувам нешто од тие религозни глупости тогаш најмногу ги почитувам тие заебанции кога има јадење и пиење у изоблиство и такви ствари. Зар мене некој ќе ме казни ако се кршам со јајца за велигден и ако јадам нафора "крстена" или нешто слично, у принцип ме боли к за тоа и си праам што си сакам, нема потреба мене ниту еден бог да ме учи на животни принципи, јас сам си ги создавам и си ги живеам....
На добар пат си, се гледа. :D

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399

Mислам Јас дека си приглуп :)
Еве ти еден џедај трик.;)
--- надополнето: Oct 28, 2011 5:57 PM ---

Да те прашам нешто, да не имаш афинитети кон
воена опрема(оружје да не речам)? :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.780
Во врска со нафората се потсетив на една девојка пријателка и таа секогаш обожаваше нафора,а и впрочем беше атеист...тоа што ме иритираше беше нејзината плиткост во размислувањата(на моменти не можев да се начудам како без да размисли зборува глупости)...а најмногу тоа што мислеше дека ако е атеист ќе биди кул пичка...
Јас инаку ќе почитувам атеисти кои што се потковани и имаат читано...а ти изиграваш смешен атеист затоа што повеќе пишуваш одошто читаш на форум.Ако мислиш дека ако си атеист и со тоа имаш повисок морал си згрешила дефинитивно.
Според овој пост, јас ќе заклучам дека ти никогаш ништо не си прочитал што сум напишала.
Ме заболе **** за твојата другарка и за тебе, за вашата верба или вашиот атеизам. Not my problem.
Јас не признавам категорија ,морал, во мојот живот.
Мило ми беше, чао, пријатно, кис.
--- надополнето: Oct 28, 2011 6:26 PM ---
да ти кажам право имав директно прашање кон прпл пума,но се воздржав:D
Повели, де, прашај си, последно што ме плаши во животот се ликови како тебе.

B

Black Guard

Гостин
Ме фана на трикот.

Браво.

Да те прашам нешто, да не имаш афинитети кон
воена опрема(оружје да не речам)?
Кој нема не е човек туку џедај.

Со лак и стрела се хранеле и преживувале нашите предци за да денес ти имаш џедајски моќи.

Јас преферирам катана на пример и тоа лошо е???

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.780
Ме фана на трикот.

Браво.

Со лак и стрела се хранеле и преживувале нашите предци за да денес ти имаш џедајски моќи.

Лошо е ако имаш алкохол во тебе, другарче мое покажуваше финти на пијано..... и мама е*а на се во собата :)

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Според овој пост, јас ќе заклучам дека ти никогаш ништо не си прочитал што сум напишала.
Ме заболе **** за твојата другарка и за тебе, за вашата верба или вашиот атеизам. Not my problem.
Јас не признавам категорија ,морал, во мојот живот.
Мило ми беше, чао, пријатно, кис.
--- надополнето: Oct 28, 2011 6:26 PM ---

Повели, де, прашај си, последно што ме плаши во животот се ликови како тебе.
кај ни е крајот ако те читам све што си напишала...јас вака успат што можам да прочитам многу си лесна за проценка.твојот атеизам не се темели на цврста подлога.

ти сама себе се глумиш...
прашањето за тебе..колку пати неделно се бањаш?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.780
кај ни е крајот ако те читам све што си напишала...јас вака успат што можам да прочитам многу си лесна за проценка.твојот атеизам не се темели на цврста подлога.

ти сама себе се глумиш...
прашањето за тебе..колку пати неделно се бањаш?
Просто со навистина силен аргумент го уништи мојот атеизам. Еве сега ќе одам пак да се крстам ... NOT.
Ајт гет лост.
Или кажи што имаш да кажеш, само не трескај глупости :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Ајде вие двајца доста! Ако сакате да се навредувате еве ви ПП, незгодно ми е да ве читам како си викате еден на друг идиот... Туку кажете нафора ве терале да јадете како мали или само јас сум имала „сјебано детинство“ :)
Дефинитивно си имала сјебано детињство. Трауматските последици од принудната консумација на нафора се`уште одекнуваат во твоите постови.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ме фана на трикот.

Браво.

Кои претци?
Кај секого е различно, некој имал предци што преживувале со лак и стрела....на некого уште по дрва се пентерат.
Баба ти бабун беше или....

Дефинитивно си ми познат по постовиве.....ќе те дешифрирам, иако нешто глумиш лудило :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Кои претци?

Дефинитивно си ми познат по постовиве.....ќе те дешифрирам, иако нешто глумиш лудило :)
Потежок е од тебе за демистификација а, Игорче? :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Потежок е од тебе за демистификација а, Игорче? :D
Игорче е толку автентичен, што неговата личност едноставно не може да се сокрие под ниту еден ник...

;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom