Strenght
Never Give Up!!
ги славите празниците? Велигден,Божиќ,Бадник..?? Или седите намуртени дома и зборите дека не постои Бог додека сите други се веселат и се дружат..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ги славите празниците? Велигден,Божиќ,Бадник..?? Или седите намуртени дома и зборите дека не постои Бог додека сите други се веселат и се дружат..
Ајде да ја пренасочи ме темата во друга сфера еве едно прашање за атеистите.Ме интересира доколку вашиот партнер е некаков си верник како делувате
на него? Или пак пред да го одберете за брачен партнер прашувате за тоа и доколку е верник се откажувате од него-а или се трудите да го промените,да наметнете свое мислење и доколку не би успеале во тоа што би направиле а парнерот или партнерката толку ви се допаѓа,си ја сакате а размислувањата се во обратни насоки тогаш што се случило?
Хахахахахахх добар си!
Не славам ништо и не седам намуртена.
Ден како и секој друг - ништо посебно. Зошто мислиш дека баш за Божиќ седам дома и се лутам некому?
Всушност, има супер журки тие денови најчесто.
општо мислев за сите атеистиПошто сите се по гости се иде во црква се кршат јајца вие шо праите
![]()
Не знам за вас, ама мене татко ми ме тера да јадам нафора секогаш кога ќе се врати од црква и ќе донесе.![]()
Не знам за вас, ама мене татко ми ме тера да јадам нафора секогаш кога ќе се врати од црква и ќе донесе.![]()
Добро е што е вкусно лепчетоХех тоа е тоа, ти ќе си ја каснеш нафоричката, и волкот сит и овците на број.
Обратното како би била реакцијата, да сакаш да јадеш нафора од црква, а тој никако да не ти дозволи
Тогаш како би реагирале оние кои сметаат дека се нарушени нивните религиски права. Дали исто така мирно и без некои поголеми предрасуди би го прифатиле НЕЈАДЕЊЕТО на нафората, или ќе ти се нафрлат дека не си саглам.
Абе идиот си е идиот, ама уште важи тоа дека пола ти се прашта. Ова со вујковците сигурно е нешто од твое искуство.....нелиЈас сум среќен што морам пред луѓе да се правдам и луѓе да ми праштат, макар биле комплетни морони a не бог. Обично, дефулт верниците ги почитувам, дека се наивни (во пола случаи и невини) и хармонично насторени, секогаш позитивно. Ти бате си исфрустриран. Или ти погодив некоја точка или на сила си верник. Како мал вујко ти те чепкал, па мајкати те носела во црква на „чистење“. Како и да е, уште го имаш моето сожалување. Остани ми со здравје, добар самарјанину. Whatever rocks your boat.
Ајде вие двајца доста! Ако сакате да се навредувате еве ви ПП, незгодно ми е да ве читам како си викате еден на друг идиот... Туку кажете нафора ве терале да јадете како мали или само јас сум имала „сјебано детинство“Абе идиот си е идиот, ама уште важи тоа дека пола ти се прашта. Ова со вујковците сигурно е нешто од твое искуство.....нели.
Kaков болен народ има по светов се чудам по некогаш.
Да ти речам остани со здравје, ке згрешам ти си веќе болен.
Ај да те благословам да се опраиш....иако тешко, ама чуда
се случуваат од време на време.
Koj сака да се навредува?Ајде вие двајца доста! Ако сакате да се навредувате еве ви ПП, незгодно ми е да ве читам како си викате еден на друг идиот... Туку кажете нафора ве терале да јадете како мали или само јас сум имала „сјебано детинство“![]()
Јас ги славам празниците.ги славите празниците? Велигден,Божиќ,Бадник..?? Или седите намуртени дома и зборите дека не постои Бог додека сите други се веселат и се дружат..
Во врска со нафората се потсетив на една девојка пријателка и таа секогаш обожаваше нафора,а и впрочем беше атеист...тоа што ме иритираше беше нејзината плиткост во размислувањата(на моменти не можев да се начудам како без да размисли зборува глупости)...а најмногу тоа што мислеше дека ако е атеист ќе биди кул пичка...Хаха, мене ми е многу вкусна нафората, не ме тераат, сами си зимам![]()
Кoe е прашањето тука?а ти изиграваш смешен атеист затоа што повеќе пишуваш одошто читаш на форум.Ако мислиш дека ако си атеист и со тоа имаш повисок морал си згрешила дефинитивно.