- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.299
- Поени од реакции
- 26.190
Со таа разлика што овде не се едни, туку многу и никој не го запали собранието.Истото се случи и на едни избори во 1933год.Google it...
Со таа разлика што овде не се едни, туку многу и никој не го запали собранието.Истото се случи и на едни избори во 1933год.Google it...
Палењето на собранието е фингирана криза, кај нас нема потреба од фингирана криза, нонстоп има некаква кризна ситуација.Со таа разлика што овде не се едни, туку многу и никој не го запали собранието.
Јебига, не можеме да бидеме сите генијалци...Палењето на собранието е фингирана криза, кај нас нема потреба од фингирана криза, нонстоп има некаква кризна ситуација.
Ама не си ти крив, за вакво размислување треба да имаш малку посуптилно размислување, кое, сум утврдил, вам многу ви фали.
мислиш поскапо парно во 2014 така? , инаку не ја гледам целта на постов во темава??????Поскапо парно од ноември за 9,6% за корисниците на скопска Топлификација
Ај наздравје.
Споменици=пари, топлификација= минус пари во мојот џеб.Акциза на гас=30денари, топлификација работи на гас, субвенција на гас нема...ајде ќе ти текне, ќе ти загрее бојлерот.мислиш поскапо парно во 2014 така? , инаку не ја гледам целта на постов во темава??????
каква логика секоја ти чест, значи за сите поскапувања во државава крив е проектот Скопје 2014Споменици=пари, топлификација= минус пари во мојот џеб.Акциза на гас=30денари, топлификација работи на гас, субвенција на гас нема...ајде ќе ти текне, ќе ти загрее бојлерот.
парите за спомениците колку што се твој, толку се и мој така да мнозинството ќе реши каде и колку да троши. За твоја информација пред неколку месеци беше донесена таква одлука ако не знаеш.Ах, деца, кога ќе почнете од свој џеб да плаќате све, тогаш ќе ви светне.Парите за спомениците Исус ви ги даде, да ти се плукнам во тоа паметот твој.
Твоите даваат пари, не туку лажи овде.Јас плаќам данок од свој џеб, со свои тешко заработени пари.Лесно е да се чаталиш кога живееш со мама и со тато, нели?парите за спомениците колку што се твој, толку се и мој така да мнозинството ќе реши каде и колку да троши. За твоја информација пред неколку месеци беше донесена таква одлука ако не знаеш.
Не може да реши мнозинството и во '33 решило мнозинството па што се случило после. Не смее така. Треба да се прашаат “експертите“. Тие знаат се.парите за спомениците колку што се твој, толку се и мој така да мнозинството ќе реши каде и колку да троши. За твоја информација пред неколку месеци беше донесена таква одлука ако не знаеш.
И јас плаќам данок од свој џеб, па не ми смета проектот, како и на мнозинството на народот.Јас плаќам данок од свој џеб, со свои тешко заработени пари.
А твојата плата е од буџет на РМ, така?Не може да реши мнозинството и во '33 решило мнозинството па што се случило после. Не смее така. Треба да се прашаат “експертите“. Тие знаат се.
И јас плаќам данок од свој џеб, па не ми смета проектот, како и на мнозинството на народот.
Секој што е над 18 год може да работи, да гласа и да донесува одлуки за својот живот и за случувањата во државата.Твоите даваат пари, не туку лажи овде.Јас плаќам данок од свој џеб, со свои тешко заработени пари.Лесно е да се чаталиш кога живееш со мама и со тато, нели?
Да со скратам твојов одговор.We are doin this because...fuck you! Ова е многу поелегантно.Секој што е над 18 год може да работи, да гласа и да донесува одлуки за својот живот и за случувањата во државата.
Твоето прашање не заслужува да ти одговорам зошто гледам дека сите ти се криви, па дури најде и моите дома да ги вмешаш во оваа дискусија - се гледа колкав маж си за тоа.
Ако нешто не ти чини слободно земи побуни се и преку системот на државата земи смени го тоа (доколку пак повторувам ти и другите што мислат како тебе се мнозинство во државава) Доколку не сте мнозинство имате право само да си лаете а караванот и без вас ќе си врви.
Не, туку имам приватна фирма. Вработувам 43 други работници, плаќам редовно даноци и не ми смета проектов. Како и на многу други што ги познавам.А твојата плата е од буџет на РМ, така?
И времето го поминуваш на форумов, абе ој легни си, утре си на школо.Не, туку имам приватна фирма. Вработувам 43 други работници, плаќам редовно даноци и не ми смета проектов. Како и на многу други што ги познавам.