Збогум „Чичко Стоилко“ и компанија

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
арно што ги отстраниа, само штрчеа. да заличиме и ние на метропола. ако ви се јаде си има седмица, ресторанчиња, вака салмонела ќе јадете. :)
а што во Седмица салмонела неможеш да закачиш, мислиш дека хигенски работи оди прашај луѓе што работата во неа да видиш како се готви таму, а крофнарите што пржат крофни во стар зејтин нив никој не ги спомнува.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Де бе, гладен ќе умреш за сендвичите од Стоилко и пирошките со 100кила масло на нив.
Не е само поентата за сендвичите од Стоилко, него се урива култно место за што !? За да не ја нагрдува капијата, која сама по себе е грдоина до безсвест. Дај не заебавај.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
зашто сте такви скептици и нејќете да напредуваме како држава?
зашто не отидеш во виена и да видиш дали има вакви бараки како чичко стоилко?
ширум светот ова беше искоренето пред многу години, време беше и кај нас да го искоренат, зарем повеќе сакаш да јадеш срање од пластични сендвичари што може да ти го загрозат животот?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.052
Поени од реакции
83.494
Да ти ебам посраната капија...............тоа место секогаш ќе биде познати како кај Стоилко !!!
Зашто ги тргаат не ми е јасно ?!?!?
Затоа што се срање (и бутките и сендвичите).

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Се моли „буржоазијата“ да си продолжи да јаде по елитни ресторани и кафиќе кај што нема ништо под 100 денари, а оставете не нас „сиромаштијата“ да си се буниме за Стоилко и компанија. Фала од напред. ;)

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Се моли „буржоазијата“ да си продолжи да јаде по елитни ресторани и кафиќе кај што нема ништо под 100 денари, а оставете не нас „сиромаштијата“ да си се буниме за Стоилко и компанија. Фала од напред. ;)
брат не ме сваќај погрешно, не викам дека сум од висока нога, ама стварно грдо изгледа, кога ќе видиш околу тебе дека цел свет напредува и се гради, зашто да останеме исти како што било во времето на тито, на све што има почеток, мора да има и крај

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Јас све си мислам дека ДООЕЛ Тинекс, ќе победи на јавно наддавање и тука ќе изгради елитен ресторан "Триумфална Капија". Mark my words.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
и чичко стоилко веќе не е тоа што беше, порано ги правеа убави сендвичите, пред некој месец јадев во стоилко како да сум јадел на битпазар во некоја сендвичара

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Море кукање скопјанишчава за џабе, а бе жива грдотија се тоа сендвичарите ова е една од малкуте паметни работи на Коце, што и да наместат ќе биде поубаво од пролупаните бараки.
Tipicen odgovor na eden neSkopjanec... pa i ne me cudi sto i ne znaat sto znaci da zivees vo eden grad koj ima duh i maalska istorija. Stoilko i komp. se del od toj skopski duh koj nikoj nadvor od Skopje nikako nema da moze da go razbere.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Tipicen odgovor na eden neSkopjanec... pa i ne me cudi sto i ne znaat sto znaci da zivees vo eden grad koj ima duh i maalska istorija. Stoilko i komp. se del od toj skopski duh koj nikoj nadvor od Skopje nikako nema da moze da go razbere.
да наместо да си го критикува градот од каде доаѓа а пола од провинциите се типични села, ми кажува за Скопје и скопјани.:tapp:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.782
Поени од реакции
12.251
Ако не му чинеле сендвичите, сигурно никој немало да му купува. Јас не јадам сендвичи па не можам да зборам за квалитетот, но штом имал просторче у центар, промет гарант имал.

А мајстор Зуко?

Нели, да заличиме на метропола...бтв, среде Виена (испод тој големиот плоштад, му заборавив име), си постојат вакви трафики и си продаваат без проблем...исто и во Загреб. На улица Оксфорд среде Лондон еден чичко на некој плех љупеше и продаваше кромид, леб и нешто као кебапи...Не е забрането за метропола да има вакви локации и објекти.

Бтв, му плакаа мамата и на трафиките кај Работнички на автобуска, а таму се продаваше одличен сончоглед.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
одамна стоилко го заменив со лесковачка кај вили карши холиден ин.. така да сеедно ми е. Ако може да го направат тоа место подобро нека ги дислоцираат.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
За оваа одлука сопствениците се известени уште пред најмалце 2 години.
Привремени објекти се тоа затоа и се отстрануваат башка го грдеа тој дел од градот со циганите што просат и кучиња што јадеа отпадоци од хамбургери.

Kajgana Shop

На врв Bottom