Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно.... Виља не би требало да игра у Валенсија...пропаѓа се повеќе и повеќе тој тим.... Ако Барса успее да го доведе.... нека им е честито... и со среќа.... :helou:
Би бил одличен ... но незнам дали толку баш ви е потребен шпиц .... :toe:
Епа ако дојде Виља, дефинитивно на Ето ќе му речат на чао. Нема шанси да останат и двајцата во ист тим.

Епа ако дојде Виља, дефинитивно на Ето ќе му речат на чао. Нема шанси да останат и двајцата во ист тим.
Зашо да не бидат?Може едниот да игра Куп а другиот Лига и + знаеш дека Ето ке го нема 2 месеци па ете шанса за Виља!

Мене па ич не ме наежи... не знам зш. Битно играчите се мотивирале (=

Bruno Saltor, ¿el primer fichaje? :toe:

Овој ќе ни биде замена за Абидал изгледа за наредната сезона :):)
Овој ако дојде место Абидал боље ич да не иде тимот ќе го упропасти па веќе сиктер нека станаат тие глупаци ги имавме доста Езкеро незнам ти кој и Абидал засега е одличен на левата позиција не ни треба замена:smir:

Овој ако дојде место Абидал боље ич да не иде тимот ќе го упропасти па веќе сиктер нека станаат тие глупаци ги имавме доста Езкеро незнам ти кој и Абидал засега е одличен на левата позиција не ни треба замена:smir:
ЧИТАЈ ЗАМЕНА т.е како Силвињо што беше оваа година.:tapp:

Со Билбао ќе играме супер куп а не со Реал како што викаа некои.

Нема ние што сакаме... има само што сака Пеп и управата. Ако го сака него, тоа е затоа што има нешто во него кое би можело да и послужи на Барселона. А тоа ние што го сакаме никој не го зема во предвид. За среќа.:helou:

'No' de Pep a Eto'o

^ Се посигурно е дека нема да го гледаме Ето во дресот на Барса наредната сезона. Очигледно Пеп не го сака во тимот и вели дека приоритет е доведувањето на Рибери.
Инаку најновата шпекулација е Ето + некоја пара = Бензема. :smir:

Многу тешко некој ке го замени Ето.

Ептен ме бендисва кај него тоа што не оди далеку со мислите, и не се прави некоја звезда во тимот. Многу е смирен во секој момент, знае како треба да се однесува вистински фудбалер. Многу „лесно“ се мотивира, секогаш се дава максимално во мечевите. Никогаш не би предал клуб и не би терал инат со некој.

Спортсмен во вистинска смисла на зборот, само може останатите да се угледаат во него.
Да не ги заборавам и најталентираните камерунчиња кој токму Ето ги донесе во Барса. Тие ке бидат иднината.

НО, Пеп најдобро ја знае ситуацијата. И кога ке се види дека Барса ја имаше најјапорната сезона во последните 10-тина години, а Ето ги изигра речиси сите натпревари...поради тоа што многу „лесно“ заработува повреда, а наредната година ке оди и во Африка за репрезентација да игра....многу често ке биде отсутен.

Тука да ја спомнам и 2006година. Сезоната откако Барса ја освои Лигата на шампионите, сите ја препознаваа нејзината игра. Сите фудбалски стручњаци ја имаа прочитано играта на Барса, и баш поради тоа што во сезоната по 2006не дојдоа некој позначајни имиња, многу лесно противникот можеше да ја прочита играта на Барса и добро да се затвори...па со една контра да го реши натпреварот.
Можеби и треба некоја промена во составот за наредната година, чисто да може малку да се промени тактиката со нов играч, да не се повтори сезоната по 2006.

Ето е веке прочитана книга во Шпанија, сите ги знаеме неговите голови откако дојде во Барса, неговите утрчувања во празно...сега некако тоа заостанува, и се поретко го гледам. :toe:

Права дилема за Гвардиола, се надевам најдобро ке биде решена. Јас сум за да остане Ето....продажба на Анри во Манчестер Сити, и доведување на Рибери.

Права дилема за Гвардиола, се надевам најдобро ке биде решена. Јас сум за да остане Ето....продажба на Анри во Манчестер Сити, и доведување на Рибери.

mnogu dobro kazhano!!

Не беее каква продажба на Анри!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom