Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Се удри за тоа металното, незнам дали има некои пропозиции али стварно тоа опасно е внатре што ја држи мрежата, не е така на сите терени.
Иначе за утката, да не испадне дека увек го бранам али топката беше стварно лоша, во такви ситуации се подава по земја, Маикон асистираше ко да шутира кон гол, силно и високо, еве и види ја сликава доле, уствари топката удри во Милито, он не се ни обиде да шутне, силен беше апла пасот, да беше по земја ко што и требаше да биде, сигурно и реакцијата на Милито ќе беше подобра односно, 99% гол. ( имам тука разбирање и за Маикон, и он доби висока топка и мислам дека само ја насочи накај Милито па што биде-биде )

Него приметете и по неговиот шут претходно, кога голманов на Аталанта одбрани, голот празен, топката се влече по земја а нема никој внатре, Пацини кузнае кај беше, а бркаат победа, каде според секоја здрава логика, голем тим удира Се на една карта, напад, ама каде бе со Дејо, Камби, Оби и Занети во средината ... ау да, по бод.
Зашо не ја удри топката со ГЛАВА него сакаше да ја ШТОПНЕ ??? сериозно ....

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Се удри за тоа металното, незнам дали има некои пропозиции али стварно тоа опасно е внатре што ја држи мрежата, не е така на сите терени.
Иначе за утката, да не испадне дека увек го бранам али топката беше стварно лоша, во такви ситуации се подава по земја, Маикон асистираше ко да шутира кон гол, силно и високо, еве и види ја сликава доле, уствари топката удри во Милито, он не се ни обиде да шутне, силен беше апла пасот, да беше по земја ко што и требаше да биде, сигурно и реакцијата на Милито ќе беше подобра односно, 99% гол. ( имам тука разбирање и за Маикон, и он доби висока топка и мислам дека само ја насочи накај Милито па што биде-биде )

Него приметете и по неговиот шут претходно, кога голманов на Аталанта одбрани, голот празен, топката се влече по земја а нема никој внатре, Пацини кузнае кај беше, а бркаат победа, каде според секоја здрава логика, голем тим удира Се на една карта, напад, ама каде бе со Дејо, Камби, Оби и Занети во средината ... ау да, по бод.
За шутот на Милито Пацини отвори доле десно по страна и напраи простор за Милито и овој му ја протури . Тука мораше некој од среден ред д стигне , мораше

Можеше Милито да стаи глава , барем така ми се глеа

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
Да сум Морати, кој не го стави Матераци за тренер јас е...Ако не друго, барем чотек че јада в соблекувални и на тренинзи!
Аман бе Син, ко че се фатиш за нешто, ко чорио за стапо. Милито беше шо беше, помина. КАМЕН е К А М Е Н. Да е сега во Парма, втора постава че биди, не пак во ИНТЕР. Само ајде, дал два гола во мадрид, и сега че му одиме по газо. Која тешка топка, кој мадина, глата да ја пуштеше, гол че беше. Овај со срце сакаше гол да дај.
Лесно е од ТВ ова да го коментираш, делуваше лесно од твоја перспектива, ко да не сакаше он тука гол да даде.
Јака топка доби, во вакви ситуации играчите секогаш спуштаат по земја, ко оној од Аталанта кога го измрда Лусио али никој немаше у шеснаестерец тоа да го искористи. Маикон не го ни контролираше пасот бидејќи доби висока топка али увек во ваква ситуација пожелно е да се спушти пасот по земја, тоа е најнезгодно и за противничките голмани.

Инаку не негирам дека Милито е паднат у форма, али а он а Пацини, исти курац е, и ќе биди исти курац се додека Интер игра со 7-8 дефанзивци у тим а брка победа.
--- надополнето: Oct 26, 2011 11:01 PM ---
Зашо не ја удри топката со ГЛАВА него сакаше да ја ШТОПНЕ ??? сериозно ....
Зашто не сакаше да ја удри со глава, не сакаше гол да даде и Интер да победи. Икс ја имал лупнато.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Не можеше Милито со глава да изреагира, само мислам дека сликата воопшто не е добра, ова е откако ја мавна топката, дури и на сликава се приметува дека ја „шутира“ нагоре, што е погрешно...

Нека излезе подобра репетиција, сепак е тешко во секој случај, брза топка од Маикон и момент е во прашање...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
а да , и нешо шо ме заинтересира ...

По кој повод го извади Снајдер у 50 мин ? И го извади ЕДИНСТВЕНИОТ играч што им правеше проблеми на Аталанта во 55 ??

2 одговора со валидни аргументи и не се појавуем у темава до нова година !

ПЛИЗ !

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
Сликата ми е колку да покажам дека топката удри во Милито, он не ни го исконтролира тој '' шут '', може вака од тв пренос тоа делуваше ко лоша интервенција, али пасот беше силен и висок, првото е ок, второто јок, Маикон требаше да спушта тука али прашање е и он колку бил у можност за истото, не дека го кривам сеа.

Криво ми е што ете ова ќе биде окарактеризирано ко убер добра шанса што ќе е причина Раниери да се вади на истото, боље да не се случеше тоа, а и онаа претходна шанса на Милито кога голманот одбрани. Али џабе, ај да е прв пат, се десија истите потези и со Катанија, ние овде сме со муабетите, Раниери треба да учи од своите грешки али очигледно у неговиот свет тие грешки не ни постојат, да постоеа гарант ќе превземеше нешто за да истите не се повторуваат over and over again.
--- надополнето: Oct 26, 2011 11:07 PM ---
а да , и нешо шо ме заинтересира ...

По кој повод го извади Снајдер у 50 мин ? И го извади ЕДИНСТВЕНИОТ играч што им правеше проблеми на Аталанта во 55 ??

2 одговора со валидни аргументи и не се појавуем у темава до нова година !

ПЛИЗ !
Oва прати мејл до некој новинар од Италија нека го праша, од тука еден ист одговор ќе добиеш, 2 збора, лузерски менталитет.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Мора ремонт во иднина вака лошо ни се пишува.Милито,Мунтари,Станкович,Киву,Самуел,па дури и Мајкон за да се земе некој денар.Е тие играчи треба да го напуштат тимот,и да дојдат помлади и поспремни играчи од пензионерине горе.Јас би почнал од Милито уште Јануари,и на негово место би го донел Тевез секако треба да го отвори кесето Морати.За стопер тој Хуан, лев бек Коларов и играчи од средината Куцка,Ласана Диара Монтоливо.А за натаму(т,е др година) да се планираат играчи како Хернанез од Лацио,Хамшик и ред други добри играчи.Како само би го земал Џовинко сеа во тимот,звер е детето незнам дали е во Парма на позајмица од страна на Јуве,ако не е уште Јануари би го земал него како позајмица звер е детето сам им играше на Милан вечерва.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
а да , и сите што го браневте Нагатомо ...Дали некој има да каже пофален збор за него денес :DDDD

Човекот е ЕПИК Флоп ...ХарЃа гомна да јаде ...

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Сликата ми е колку да покажам дека топката удри во Милито, он не ни го исконтролира тој '' шут '', може вака од тв пренос тоа делуваше ко лоша интервенција, али пасот беше силен и висок, првото е ок, второто јок, Маикон требаше да спушта тука али прашање е и он колку бил у можност за истото, не дека го кривам сеа.

Криво ми е што ете ова ќе биде окарактеризирано ко убер добра шанса што ќе е причина Раниери да се вади на истото, боље да не се случеше тоа, а и онаа претходна шанса на Милито кога голманот одбрани. Али џабе, ај да е прв пат, се десија истите потези и со Катанија, ние овде сме со муабетите, Раниери треба да учи од своите грешки али очигледно у неговиот свет тие грешки не ни постојат, да постоеа гарант ќе превземеше нешто за да истите не се повторуваат over and over again.
--- надополнето: Oct 26, 2011 11:07 PM ---

Oва прати мејл до некој новинар од Италија нека го праша, од тука еден ист одговор ќе добиеш, 2 збора, лузерски менталитет.
Од што ќе се вади?
Па зарем лузерот пеналот може да го заборави така лесно кога можевме и да изгубиме?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Тој ако не е земен само ради профит у Јапан ја курот ќе си го исечам .
Таква тутурутка не постои . Мунтари е боље од него .
И киву таман го пофалив за штопер денес тиња . Голот негов играч го даде , напраи пенал и се маваа со Лусио

Член од
23 август 2010
Мислења
39.775
Поени од реакции
115.690
Абе згреши Морати што го доведе Рафа, ај тоа, али највеќе мислам дека згреши што не му даде шанса на Лео, бидејќи и така у глава немаше поасален тренер( тука мислам на факинг Гасперини). Лео одлично се покажа и од беда го врати тимот на победничките патеки и во борба за титулата, е сеа не е магионичар па од -15 да освои титула али колку толку се навикнавме на победи со него. Дома не изгуби меч, мислам 13 од 13 дека имаше, у гости победувавме доста често а не ко оваа сезона еднаш у 20 утакмици. Според мене ова е доста голема грешка на Морати.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363
Изгледа Гвардиола ќе има тешка задача, прво да не извади од Серија Б, па после да обезбедиме место во Европа, па да не стори шампиони.
Оти нели се` се сведува дека овие се само пролазни тренери, додека не се откажи Гвардиола од таков страшен тим на Барса и да дојде во Интер, за да води пензионерски клуб.. мижи асан да ти бааам.
Ебате стратегијата на Морати.. :mad:
А што Аталанта и пенал промашиле? :pos: ... ее туго несреќо..

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Едно е јасно,ако не се среди нешто до Јануари,не се донесат нови играчи не се внесе мотивација во играчите ептен ке пропаднеме,ке чекаме како Јубенташине со душа да заврши сезоната.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
Со Лео може ќе имаа подобри резултати, т.е. не може, него сигурно ќе имаа, ама приказната со Дејо и остали на стара слава што играат, пак ќе беше случај ...
И се додека лузеров не покаже муда, и не игра со Оби, Алварез, Коутињо, Зарате и Кастаињос ( сериозен сум за сите ) ја нема да го гледам тимов, почнувајќи од овој викенд, без разлика што направат со Јувентус.

Оби треба да се форсира, тоа ни е јасно на сите, а и гледајќи кои му се конкуренција, уште толку сум за тој став, истото го мислам и за Алварез кој бајаги ги чинеше ова лето. Зарате такоџе и денес покажа што знае со фудбалот кога е у негов посед, али кутриот освен Милито опколен од 3ца, и Снајди од 5 души, јебига, немаше со кого друг да проигрува напред освен чат-пат Маикон кога ќе се уфрлеше.

Кастаињос не е ништо полош од она што беше Балотели на пример првата сезона со Манчини, а и втората со Мурињо, али он беше форсиран, стартуваше и со Јуве на нивни терен кога даде и гол, Кастаињос е од старт угушен у пакет со оние од погоре кои ги набројав ( освен Зарате ).
Коутињо једино сеуште не е за апла да му се дава минутажа во тимов, но у секој случај ја заслужува повеќе од Станкович на пример.

п.с. Што е до мене, не Лонго, уште не е он за '' горе '', али оној Беса од младинцине би го земал и ако ништо друго, би го стаил у нареден месец да тренира со прв тим.

Kajgana Shop

На врв Bottom