Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчестер направиха тактическа грешка. Пускат силови играчи срешту техничните каталунци. И тоја Роналдо никаква неја в'ршеше,само се моташе на терена и пречеше на нападателите. Трјабваше да пуснат Бербатов второто полувреме а не 20мин преди краја. За 20мин имаше три удара к'м вратата.
Ама както и да е. Честито на Барса и феновете:party1:

Манчестер направиха тактическа грешка. Пускат силови играчи срешту техничните каталунци. И тоја Роналдо никаква неја в'ршеше,само се моташе на терена и пречеше на нападателите. Трјабваше да пуснат Бербатов второто полувреме а не 20мин преди краја. За 20мин имаше три удара к'м вратата.
Ама както и да е. Честито на Барса и феновете:party1:

Да прашам зошто служеше Роналдо вчера освен за донасање топки кога беше во офсајд?:):):)

....И од мене....

Честито заслужена победа браво ги направивте за пеза,одлична игра немам зборови кој да кажам дека бил најдобар ,сите беа добри,без некои првотимци оспеавте да ја надиграте Барселона ,

Честито заслужена победа браво ги направивте за пеза,одлична игра немам зборови кој да кажам дека бил најдобар ,сите беа добри,без некои првотимци оспеавте да ја надиграте Барселона ,
Манчестер мислиш нели????

Ајде дечки, честито титула!

Навивач сум на МанЈу, ама си изигравте тактички непогрешливо. Не го сфаќајте ова како провокација, ама вашата тактика ме потсети на онаа на Челзи од полуфиналето само со малце повеќе шанси, кои ги имавте пред се заради многу лошата игра на Манчестер.

Во никој случај не замерувам на тактиката, не ме сфаќајте погрешно. Јас и Челзи го оправдував за неговата во полуфиналето. Едноставно влогот е голем и се игра на оној начин кој носи резултат. Кој не ни е крив што неможевме да ве нападнеме посилно, кој не ни е крив за нашата лоша тактика и лошиот избор на првотимците... на крајот ке кажам само дека едноставно не ни беше денот/ноќта, се беше погрешно.

Како и да е, заслуживте... имавте неверојатна сезона. Честитам!

champions-league-cup.jpg

Заслужено кај Барса !!!!
:pehar: :pehar: :pehar: :pehar: :pehar: :pehar: :pehar: :pehar:

Честитки, не секој вака заслужил титула во ЛШ.

Браво тотално заслужено си победивте, ги надигравте.Убаво си кажа Меси "Роналдо нема да се наигра". :) Браво за Иниеста и Чави, мислам дека и они се најзаслужни за победава.

Еве што се дешаваше сношти низ улиците на Барселона ...

Se karaat Messi i Ronaldo koj e najdobar fudbaler na svetot,pa mu rece Messi:Jas sum za tebe Dzeko :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom