Секако поло, мада мислам дека со 3 клипа е 1.2-ката ... види и корса има сигурно ефтина понуда тука некаде или фиестаИмам една голема дилема и чекам малку помош.
пунто ево 1.2 65 кс скоро фул опрема за 9300 евра или поло 1.2 70 кс со основна опрема плус клима и радио мп3 за 10500?
Секој совет е добредојден.
А може ли да ми објасниш во што е разликата меѓу кола со 3 - 4 клипа?Секако поло, мада мислам дека со 3 клипа е 1.2-ката ... види и корса има сигурно ефтина понуда тука некаде или фиеста
Има ама во тој случај ке неможеш да блендираш и немаш никакво дугачко светло само средно.Постојат ли H4 xenon само средни сијалички ? или сите се биксенон (средно и долго)
Што голф е? 1.9 тди? 1.8Т?...zdravo koj znae neka mi odgovori imam golf 4 nautro koga go palam mi frla bela dim sega i nesaka da prima mislam deka e turbinata zatoa sto koga ja isturiram pod kunplak potoa odi kako luda ako ima nekoj sovet neka mi pise pozdrav do site
Најверојатно дизел со затнат ЕГР вентилШто голф е? 1.9 тди? 1.8Т?...
Мислиш му враќа нагоре?...ама кога ќе се загрее...ќе се прошират каналите и поќе ќе чадиНајверојатно дизел со затнат ЕГР вентил
Aрно викаш... не приметив дека после туража е ОКМислиш му враќа нагоре?...ама кога ќе се загрее...ќе се прошират каналите и поќе ќе чади
Имаше некои велешани (врати се неколку страни наназад на темава). Ги спомнаа овде на форумов...ако не Pazar3/Reklama5.Каде може да се најде карбон фолија и која цена е ?