Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Силвињо - Касерес - Пике - Пујол

Мислам дека вака го најавуваат задниот ред на Барса.
Е да бе касерес централен?па тој игра лево како што знам само ви ги смениле местата со пујол!

Немате појма колку ми е мило што навивачите на Јунајтед и Барса реално гледаат на работите. Има и по некој кој со сигурност тврдат дека нивните екипи ќе победат но тие се ретки. Сите се свесни дека ситници ќе го одлучуваат натпреварот. Навивачите овде докажуваат дека овие два тима се НАЈГОЛЕМИТЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА СВЕТСКИОТ ФУДБАЛ, клубови кои се почитуваат меѓусебно и едни за други имаат само пофални зборови.
Едноставно утре сакам само да уживам во фудбалските мајстории на Меси,Ето,Анри,Иниеста,Чави и Роналдо,Руни,Тевез,Гигс,Андерсон,Керик.
Мислам дека до утре до пред и после натпреварот ќе дискутираме фер, без навреди и со почит едни према други. Ќе има провокации од фанови на други клубови но да не ги перцепираме нив, ние да ја водиме дискусијата, ние кои знаеме се за нашите тимови и играчи, ние кои знаеме како дишат.

Искрено, посакувам во наредните 10 години сите финалиња да се Барса-Јунајтед и секоја година да е "монотоно".

Поздрав од мене во име на Фан Клуб Манчестер Јунајтед и очекувам фер игра утре како и фер игра на форумов:smir:
Секоја чест!
А Касерес игра централен,ама може и да игра и како бек

Aјде со среќа вечер на двете екипи,се надевам на интересен натпревар..И исто така се надевам на коректност од навивачите на 2-та тима,т.е. дека нема да има никакви провокации,и поразените ќе им честитат на шампионите во нивниот фан клуб..:helou:

Какво е расположението пред вечерашниот натпревар?:vozbud:најдоброто финале последните неклолку години конечно му дојде денот, па нека победи подобриот.

Се надевам на фер и коректна игра, интересен фудбал, многу голови, и нека победи подобриот.
Јас сум фан на Манчестер Јунајтед, но од останатите клубови најголеми симпатии имам токму кон Барселона.
Се надевам дека нема да има провокации меѓу фановите, туку поштено ќе си честитаме. :helou:

Со Меси напред вечерва.

:cuc::cuc::cuc:

Едит: Вечерва не 6 туку 7 гола да им дадеме и да ги пратиме на седмо небо :D

Messi...Iniesta...Henry...Xavi..

Mislam klucni ke bidat ovie 4-ica

Momci da vi pozelam sreka za posle PA NEKA POBEDI PODOBRIOT

Можете да победите ;)
Морате да победите ;)
Па дајте се од себе бар и да има одличен меч :helou:

Со среќа вечер, се надевам ќе ги турите од голови :helou:Вечер сум фан на Барса :)

Вечерва само се молам Кеита да не игра на левата или десната бековска позиција.
Составот ќе биде познат за неколку часа и иако не ми има оставено многу позитивно мислење сепак мислам дека треба да почнеме со Касерес во одбраната а Туре да игра во средниот ред, другото се е позната. Вечер очекувам главниот збор да го имаат средините на двете екипи и нормално да видиме екстра потези од Меси кој ќе биде ЕКСТРА мотивиран и читајки ги неговите изјави ништо чудно да го видиме и најдоброто негово издание во досегашна кариера:vozbud::vozbud:.( ДАЈ БОЖЕ )

Луѓе дојде денот Д за нас. Едноставно ова вечер ќе биде круна на целата наша сезона без разлика што и да се случи. Ако победиме ќе има и тоа како славење, а ако изгубиме несмееме да им замериме на дечките годинава изиграа фантастично освоија две титули, тепаа во Мадрид 6-2, така да вечер момци со Господ напред и играјте го вашиот фудбал па шта буде нека буде.
За составот нема да коментирам, џабе е тоа кога тоа е работа на Пеп кој сум сигурен дека вечерва нема да не изневери и нема да прави експерименти и ќе испадне со најдобриот можен состав.
VISCA BARCA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom