Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
http://www.sportski.com.mk/statija/527
i iniesta i anri se vo sostavot i moze da igraat,samo mozno li e pep da iznenadi i edniot da ne go pusti vo prvite 11 tuku da go ostavi za podocna ako ima problemi
istoto prasanje si go postavuvam i vo odbranata
jasno e deka vo odbrana ke igraat pike silvinjo i puyol ama cetvrtiot koj ke bide dali ture ili kaseras,kako so citam po ova sportskite web strani mozno e i kaseras da dobie sansa
iskreno povike go sakam kaseras da go vidam otkolku ture,ture zaedno so xavi i iniesta se mnogu stabilni vo sredniot red i zaedno so trojkata od napadot ke bidat pogolema opasnost kon golot na v d sar otkolku nekoj drug da igra na mestoto na ture vo sredinata
Како прво нема да изненади ќе ги игра и 2цата Анри и Иниеста како второ Касерес нема шанси да добие шанса на натпреварот кој во целата сезона изигра цели 10 натпревари така да ќе почнеме со Туре во одбрана Кеита во средина другото е стандардно.

П

Паган-др

Гостин
Ајде уште само еден ден до големото финале. Манчестер - Барса!!!
Очекувам едно големо надигрување на Барса над Манчестер. :eek:lee:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.853
Поени од реакции
5.693
Што сакам Гвардиола да гу пушти Меси во шпиц како против Реал па да не знаат каде им е газот каде гаќите:)
ама братче не се Канаваро, Пепе, Серхио Рамос и Хајнце во одбраната :)

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121

Ајдеее уште еден ден:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.856
Поени од реакции
10.329
Видеото е стварно закон. Вака игра најдобриот тим на светот. Постои ли некоја друга екипа која игра барем приближно добар фудбал како овој? И тоа во Лига на Шампиони. Што и да се случи утре, Барса го игра најдобриот фудбал на светот и за тоа не смее да има приговори.

P

pepito*

Гостин
Леле луѓе не можам повеќе да чекам,неколку пати ја сонував утакмицата и секогаш победува Барса:tv:
Ама сонот не мора ништо да значи мислам дека кој ќе даде прв гол тој и ќе биде победник,значи победата на кој било тим мислам дека ќе биде 1:0-СЕ НАДЕВАМ ТОА ЌЕ БИДЕ БАРСА!

I

IBIZA SOUND

Гостин
sonot ne mora da znaci nisto
i hiding ja pobedil barsa 3 pati vo svojata glava ama na terenot nemozese da ja pobede
aj nekoj ako moze da najde sliki od 2006 koja barsa ja osvoi LS i neka gi stavi tuka malku da se zagrejme

a moze i nekoe klipce ako ima uste poarno

А

Адриано

Гостин
зошто нема тема посветена на финалето со анкета:?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
sonot ne mora da znaci nisto
i hiding ja pobedil barsa 3 pati vo svojata glava ama na terenot nemozese da ja pobede
aj nekoj ako moze da najde sliki od 2006 koja barsa ja osvoi LS i neka gi stavi tuka malku da se zagrejme

a moze i nekoe klipce ako ima uste poarno
Еве ти клипче од Парис со головите и доделување на пехарот!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Немате појма колку ми е мило што навивачите на Јунајтед и Барса реално гледаат на работите. Има и по некој кој со сигурност тврдат дека нивните екипи ќе победат но тие се ретки. Сите се свесни дека ситници ќе го одлучуваат натпреварот. Навивачите овде докажуваат дека овие два тима се НАЈГОЛЕМИТЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА СВЕТСКИОТ ФУДБАЛ, клубови кои се почитуваат меѓусебно и едни за други имаат само пофални зборови.
Едноставно утре сакам само да уживам во фудбалските мајстории на Меси,Ето,Анри,Иниеста,Чави и Роналдо,Руни,Тевез,Гигс,Андерсон,Керик.
Мислам дека до утре до пред и после натпреварот ќе дискутираме фер, без навреди и со почит едни према други. Ќе има провокации од фанови на други клубови но да не ги перцепираме нив, ние да ја водиме дискусијата, ние кои знаеме се за нашите тимови и играчи, ние кои знаеме како дишат.

Искрено, посакувам во наредните 10 години сите финалиња да се Барса-Јунајтед и секоја година да е "монотоно".

Поздрав од мене во име на Фан Клуб Манчестер Јунајтед и очекувам фер игра утре како и фер игра на форумов:smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
зошто нема тема посветена на финалето со анкета:?
Јас поставив тема ама модераторите ја делнаа.
Немате појма колку ми е мило што навивачите на Јунајтед и Барса реално гледаат на работите. Има и по некој кој со сигурност тврдат дека нивните екипи ќе победат но тие се ретки. Сите се свесни дека ситници ќе го одлучуваат натпреварот. Навивачите овде докажуваат дека овие два тима се НАЈГОЛЕМИТЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА СВЕТСКИОТ ФУДБАЛ, клубови кои се почитуваат меѓусебно и едни за други имаат само пофални зборови.
Едноставно утре сакам само да уживам во фудбалските мајстории на Меси,Ето,Анри,Иниеста,Чави и Роналдо,Руни,Тевез,Гигс,Андерсон,Керик.
Мислам дека до утре до пред и после натпреварот ќе дискутираме фер, без навреди и со почит едни према други. Ќе има провокации од фанови на други клубови но да не ги перцепираме нив, ние да ја водиме дискусијата, ние кои знаеме се за нашите тимови и играчи, ние кои знаеме како дишат.

Искрено, посакувам во наредните 10 години сите финалиња да се Барса-Јунајтед и секоја година да е "монотоно".

Поздрав од мене во име на Фан Клуб Манчестер Јунајтед и очекувам фер игра утре како и фер игра на форумов:smir:
Значи дефинитивно од сите фанови на Манчестер тебе најмногу те поштуам. Да не биде на форумот како што беше после натпреварот со Челзи кога имаше се и сешто. Пцуење по ПП, карање по фан клубови и шо ли уште не. Така да утре само да има фер судење, да не биде наклонет судијата кон ниедна екипа, па после кој и да победи мислам дека фер ќе биде да се честита.

I

IBIZA SOUND

Гостин
i jas otvoriv tema za finaleto megju barsa i man i sega ja snema,izgleda ja goltna zemjata:pos2::pos2:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268

Спортски поздрав и до тебе!:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom