Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така некако!
fdf77f7a7c_ronaldo_03112009.jpg

cristianoport3cx5.jpg

article-0-0288C793000005DC-390_468x567.jpg

14ilvk0.jpg

А ова?

Еј еј не забегувајте од темата со овие слики. Дајте да се фокусираме на натпреварот во Среда. Ако победиме таму ќе има веселење:vozbud::vozbud::vozbud:

Се согласувам со ЛаВиста не треба пред врееме да летаме во облаци да се спуштиме малце на земја знаеме дека ни фалат клучни играчи например Дани Алвеш кој ќе биде на десната страна ако не тој така да ни треба еден играч на десната страна да купиме летото и да одиме на победа против Манчестер како и против секој :) .

Е добро де ја малце да расположам иначе знам дека не е се завршено и дека не сме баш фаворити во ЛШ!

ajde decki poleka poleka se ke bide
samo nekako mladincite na fergi podobri od mladincite na pep
barsa izigra 2 natprervari so B timot i na dvata izgubi,a mancester 1 natprevar izigra so mladincite i pobedi

Вчера не ја гледав утакмицата, па нека пише некој како изиграа Силвињо и Касерес ??? Одлично/ Солидно/ Добро/ Лошо

barsa izigra 2 natprervari so B timot i na dvata izgubi,a mancester 1 natprevar izigra so mladincite i pobedi
И што е тоа толку важно како изиграле младинците на Фергусон?

И што е тоа толку важно како изиграле младинците на Фергусон?
Па во овој момент не е важно, ама за неколку години ќе биде и тоа како важно. Со оваква младина манчестер стварно има одлична иднина. А во среда да излеземе со ладни глави, да не им дозволиме на Манчестер да ја наметнат нивната игра и мислам дека ќе ни биде далеку полесно.

Па во овој момент не е важно, ама за неколку години ќе биде и тоа како важно. Со оваква младина манчестер стварно има одлична иднина. А во среда да излеземе со ладни глави, да не им дозволиме на Манчестер да ја наметнат нивната игра и мислам дека ќе ни биде далеку полесно.
Ке ни биде полесно ако не им дозволиме да ја играат нивната игра,а ние да играме со нашата.

Тоа е затоа што нашите најдобри млади фудбалери, кои би требало сега да играат за младинскиот тим како Пике и Меси се во првиот тим па игравме со 17 годишни деца.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4e75-ab76-daf252baa403&ln=3&typeBack=default
interesna izjava na fergi na koja sto jas ne veruvam:vozbud:
izjavuva deka nema da go udvojuva messi tuku ke go ostavi eden na eden so evra
a pred 2 3 dena izjavi deka runi nema da igra kako centralen napagjac tuku ke go stavi da igra levo,a koga ke igra levo znaci ke go gledame vo odbrana kako mu pomaga na evra za kako da go zadrzat messi
znaci edno e sigurno fergi ke igra slicen fudbal kako onoj od polufinaleto so go igrase celzi,a toa e zatvoren fudbal i sansa ke ceka samo od kontra
samo ne daj boze prvi da primime gol

Кој е составот што би требало да настапи?Знам сте без Алвес и Абидал,а за Анри што бидна?
Ако тргне машината на Барса лесно ќе победите,ама Фергусон е стар лисец,тактички може секого да надигра.Се надевам на победа на Барса

Би ве замолил некој од вас да отвори нова тема Барселона- Манчестер за да можеме таму да пишуваме новости:smir:

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4e75-ab76-daf252baa403&ln=3&typeBack=default
interesna izjava na fergi na koja sto jas ne veruvam:vozbud:
izjavuva deka nema da go udvojuva messi tuku ke go ostavi eden na eden so evra
a pred 2 3 dena izjavi deka runi nema da igra kako centralen napagjac tuku ke go stavi da igra levo,a koga ke igra levo znaci ke go gledame vo odbrana kako mu pomaga na evra za kako da go zadrzat messi
znaci edno e sigurno fergi ke igra slicen fudbal kako onoj od polufinaleto so go igrase celzi,a toa e zatvoren fudbal i sansa ke ceka samo od kontra
samo ne daj boze prvi da primime gol

Тоа значи и автоматски картон за Руни, бидејки знаеме сите каков агресивен е во одбрана, а и се нервира кога некој го врти на малиот прст.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom