Мене воопште не ми се ни појави. Едноставно ја иснталирав играта преку тој ланчерот на релодед, го ставив кракот и пуштив да играмa toa sto bara da se instalira orion i posle bara cd key kako go preskoknavte toa??
На која резолуција ја играш?На хај ја играм али паѓа фпсто кога има дим или кога ќе експлодира нешто...Иначе тоа у возот...!!!
Ако си на LCD монитор, само 60 херци ќе ти работи ко што треба.Дали сум единствениот на кого му замрзнува играта на било која резолуција и сетинзи ОСВЕН на тие кај што има ТОЧНО 60.00 херци???
Ти кажаа веќе, до TM знакчето е кај името на фолдерот.Мене ми праи проблем играва, ја инсталирав и да ја пуштам ми вика Battlefield 3 has stopped working. Знае некој фикс?
На 3850, и тоа 256MB верзија, на медиум? На која резолуција играш жити све?Ти кажаа веќе, до TM знакчето е кај името на фолдерот.
Иначе свака част, оптимизирана игра од EA, не мислев дека ќе дојде тој ден.
На HD3850 со 256 рам, 6 гб ддр2 и Q6600 лета на медиум, минорни, скоро неприметливи засецкувања во гужва. Во споредба со демото, ова е ден и ноќ.![]()
1280*720, на HDTV-то. Мерачки е!На 3850, и тоа 256MB верзија, на медиум? На која резолуција играш жити све?
Ако е ова точно, браво за DICE, решиле голем број багови и ја оптимизирале играта до совршенство.
Nice1280*720, на HDTV-то. Мерачки е!
фул 1920х1080.затоа реков ми паѓа фпс, али шо го ебам, предобро изгледа не ми се намалува...На која резолуција ја играш?
WTF???фул 1920х1080.затоа реков ми паѓа фпс, али шо го ебам, предобро изгледа не ми се намалува...![]()
Ултра апсолутно нема шанси пошо така ми кочи и во мени док сум, се док немам DX11 картица нема ултра.WTF???
1080p, на хај, со 8800 Ultra и Q8200? Ах море чим ќе ми се пружи можност, има мамицата да му ја расплачам на процесоров, маста ќе му ја извадам од клокање, или ќе фрлам пари на нова платформа![]()