Економски факултет (reloaded)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Знае ли некој ако не си се запишал до сега колку се плака за упис, казна нешто ?
и дали ке може редовна пак да се запишам?
фалаа многуу :)
Ако си била редовна до сега, и сега редовна ќе бидеш (освен ако по 3 пат запишуваш ист предмет ако не се лажам).
А казна се плаќа 600 денари, ама ако измислиш совршено оправдување зошто доцниш, може ќе поминеш и без :)

Член од
7 јуни 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
Ако си била редовна до сега, и сега редовна ќе бидеш (освен ако по 3 пат запишуваш ист предмет ако не се лажам).
А казна се плаќа 600 денари, ама ако измислиш совршено оправдување зошто доцниш, може ќе поминеш и без :)
па бев во америка може ке поминам со тоа :)
како и да е, фала многу за одговорот!
позз :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
па бев во америка може ке поминам со тоа :)
како и да е, фала многу за одговорот!
позз :)
Што побрзо тоа подобро, и да платиш казна од 500-600денари за каснење не е ништо страшно, само да може да се зашишеш...:)

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Некој од колегите што полагал на колоквиум финансиски пазари за првиот колоквиум дали имаше отворени прашања и дали е точно дека задачите ке бидат слични како оние по макроекономија ?
Значи, баш денес проф. кажа на предавање дека нема да има никакви отворени прашања (такви ќе има на вториот колоквиум). Во четврток ќе ни покаже асистентот какви типови на задачи ќе има, а исто така да те известам дека ќе треба деветта глава, ама до 164, без тие две мали делчиња на крајот на деветта.

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Значи, баш денес проф. кажа на предавање дека нема да има никакви отворени прашања (такви ќе има на вториот колоквиум). Во четврток ќе ни покаже асистентот какви типови на задачи ќе има, а исто така да те известам дека ќе треба деветта глава, ама до 164, без тие две мали делчиња на крајот на деветта.
Нешто друго да спомна професорот за колоквиумот, на што да обрнеме внимание? Лесен ќе биде? хахах :)

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
kolegi , ima li nekoj sto moze od vas da mi kaze za matematika od drage,tolku kofuzno go doziveav negovoto predavanje,mislam deka ke bide problem so polaganje. baram sovet!
Јас положив без проблем ама со многу вежбање , ти треба и знаење и среќа да ти се падне полесната група :)

M

Mario Gómez

Гостин
Пишав мејл на асистентката и професорката по маркетинг да пријавам семинарска. Рокот заврши пред 6 сати, колкави се шансите да ми дозволат?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Пишав мејл на асистентката и професорката по маркетинг да пријавам семинарска. Рокот заврши пред 6 сати, колкави се шансите да ми дозволат?
Никакви. 0% :) Освен ако не приметат кога точно си пишал. + мислам дека пријавувањето беше лично кај професорката, бар во „мое“ време.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Никакви. 0% :) Освен ако не приметат кога точно си пишал. + мислам дека пријавувањето беше лично кај професорката, бар во „мое“ време.
Нц... денеска пријавив кај асистентката....
Иначе Шуки си ги поздрави сите ... им рече во книжара уште имам залихи на учебници... вие со старите изданија бришете газот

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
decki moze da mi kaze nekoj do koja glava treba da se uci MIS za prv kolokvium ???
Професорот дали утре, дали задутре ќе пушти уште 30тина последни страни за првиот колоквиум, Вкупно до сега се 4 глави, уште тој последен материјал да го пушти за копирање и ќе го финишира материјалот за прв колоквиум.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Абе дали некој знае дали семинарската по Маркетинг е задолжителна или е само за поени некакви??

Член од
9 септември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
Здраво! Продавам таблица и збирка по математика од лани!
mi treba,aj napisi po koja cena i kade da se najdeme?
--- надополнето: Oct 26, 2011 6:50 AM ---
Ај еве јас ке ти одговорам!
Муабети низ факс што се слушаат дека е многу тешко математика , и дека не се положува , не ги слушај.Ако вежбаш константно , сигурно ќе има резултати и ќе положиш.Е сеа , првиот колоквиум за мене беше полесен , и на него можат повеќе поени да се извадат, на вториот беше малку потешко имаше потешки теми... мислам дека на секој колоквиум имаше по 3 прашања , кои се истите од збирка, така да земи одговори си ги , и обележи ги во збирката точните одговори (само пази ја прегледуваат збирката, така да точните одг. нека ти бидат ситно обележани) а имаше и 3 задачи (ако сум грешка нека ме поправи некој од колегите) ... Незнам друго подетално што сакаш , прашај , ќе пробам да ти одговорам.
dali ja prodavas zbirkata so resenijata sitno napisani,i tablicata?
kontaktiraj me za cenata i kade da se najdeme?

Член од
24 октомври 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
За учебниците по математика ако може да исконтактираме на телефон 071219966Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom