Продава ли некој математика збирка и таблица
јави се на телефон 071219966
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Продава ли некој математика збирка и таблица
јави се на телефон 071219966
Колквумот лани беше на заокружување со неколку мали задачки , во јануари испитот беше 10 прашања на пишување и таа таблета ( обемната задача) и точно е на испит да ја решиш таа точно ќе поминеш , јуни и август му беше цел оптички така што не се знае за на испитКаков е испитот по Економија на инвестиции? Оптички или на пишување?
Незнам колку е точно ова но постар колега ми кажа демек на испит имало една задача, обемна задача која носела голем број на бодови. Само ако се реши таа задача и со уште некое одговорено прашање се минело. Точно ли е ова или е лажна информација?
Колеги, дали некој знае до која стр или тема е трговско право 1 кол ? И дали некако може да се презакаже колоквиумот?
kolegi , ima li nekoj sto moze od vas da mi kaze za matematika od drage,tolku kofuzno go doziveav negovoto predavanje,mislam deka ke bide problem so polaganje. baram sovet!
Ако ги чува некој домашните (листовите) по макроекономија од лани нека ми пише порака.![]()