- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Тоа е тоа со втора екипа. Како и да е се припремаме за историскиот меч со Ман Ј.
Браво за видеово.A be ajte , jebite gi tie 107 golovi.
Sega za sega cestito titula!
Visca el BARCA:smir:
Да тоа е тоа. Реал Мадрид никогаш нема да може да го достигне ова ниво. И да успее да ја победи Барселона на Ноу Камп со толку висока разлика.Ајде бе не ме заебавајте ... Го освоивме кралскиот куп после 11 години, ја имаме Лигата, се бориме за Лига на Шампиони и вие запнавте за тие 107 гола. Глупости. Кој сака нека го држи рекордот, МНОГУ повеќе значи тоа што имаме два трофеја до сега и се бориме за ТРЕТ. Ќе ми биде мило ако го бутнеме тој рекорд а ако не успееме воопшто нема да се секирам, зошто со играта што беше прикажана во текот на целава сезона, едноставно покажавме дека го играме најдобриот фудбал во светот. Го споредуваат овој тим со Дрим Тимот, но сите знаат дека овој состав е подобар. Им ставивме 6 гола на Реал во сред Мадрид. Повеќе од тоа неможете да барате.
Или дека не се задоволни од арбитражата.:smir:toa e toa,koga igras so 17 18 godisni igraci tesko deka mozes da pobedis no igrata moze da se kaze deka bese na dobro nivo deckite dadija se od sebe
samo zosto koga go isklucija muniesa od publikata maftaa so beli maramcinja,jas znam od minatite godini deka stom publikata mafta so beli maramcinja deka ne e zadovolna od rakovodstvoto i od trenerot i deka sakaat negova ostavka,no vo ovoj slucaj ne veruvam deka e takvo nesto
И јас сум исто од Чави Торес најзадоволен само што он и не е толку млад има 23 годиниЈас најзадоволен сум од Чави Торес и од Виктор Санчез
21-23 години е нормална возраст за фудбалер да помине во првиот тим.И јас сум исто од Чави Торес најзадоволен само што он и не е толку млад има 23 години
Затоа ќе се врати Хенрике следната сезона,а видов на некои страници и дека Барса се интересирала за Бруно Алвес од Порто21-23 години е нормална возраст за фудбалер да помине во првиот тим.
После појавувањто на Меси и Пато стана навика 17 годишни деца што имаат потенцијал да бидат првотимци за 3/4 години да се префрлаат во првиот тим.
Проблемот е во тоа што 99% од тие млади играчи не се спремни да играат на тоа ниво и со тоа им се упропастува кариерата.
Дури ни Бојан, кој што е вонсериски талент, не е спремен да игра за Барса. Според мене Пеп направи многу добар потег оваа сезона што не го користеше многу и го тргна притисокот од него. Од следната сезона ќе може да продолжи правилно да се развива затоа што никој нема да очекува од него да даде гол секогаш кога ќе влезе.
Исто така многу добар потег на Пеп е тоа што почна да му дава шанса на Тиаго Алкантара. 18 годишен фудбалер што за 2 до 3 години може да биде подобар и од Фабрегас, а кога ќе се доразвие, сигурен сум дека ќе биде подобар и од Ињеста, Чави, Деко... Сега постепено му се дава шанса да учи од Чави за да може да го замени за 3/4 години.
За Чави Торес не сум сигурен дека ќе успее во Барса. Многу е спор, а веќе го имаме Пике (спор централен бек, многу подобар и помлад од Чави Торес). Тоа што сега ни треба е партнер за Пике. Некој кој што ќе ги дополнува слабостите на Пике. Касерас може ќе се развие во таков играч ама тоа сигурно нема да биде во следните 2/3 сезони.