HEATHY
BARCA!
- Член од
- 21 јуни 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 154
bidi pokonkreten, ne te razbravМногу лесно - USER MANUAL, баш за такви проблемчиња е
bidi pokonkreten, ne te razbravМногу лесно - USER MANUAL, баш за такви проблемчиња е
iGo ти е најдобра за Андроид, но да знаеш дека нема да ти ја фати на цел екран. Нема толкава резолуција сеуште излезено. Иначе најдобра е сум ја користел лично.Можеби има некаде понапред напишано, ме интересира дали може некој да ми предложи некоја квалитетна бесплатна навигација за HTC, конкретно за Sensation.
Не се секирај, така треба да биде, понекогаш зема и 80%.Вака . Го земав Samsung Galaxy Ace пред 20 дена. Батеријата ми држеше 6-7 саати без користиње на Wi-Fi . И отидов у т-мобиле ми дадоа друга батерија од друг телефон и оваа сеа ми држи околу 9-10 саати без користење на Wi-Fi.
Е сеа глеам што ми троши батерија и вика вака
Cell standby 46 %
Phone idle 44 %
Voice calls 6%
Display 4 %
Ми треба помош што е ова Phone idle и да ми помогне некој да ми каже колку проценти од батеријата ви зема ова на вас
Фала однапред и ќе бидам многу благодарен ако некој ми укаже помош
Ама како може да ми држи батеријата 10 саати без употреба на Wi-Fi , без никаква употррба на нет без глеање клипови , имам инсталирано само 5-6 апликации и ништо повеќе кој не ги ни уклучувам?Не се секирај, така треба да биде, понекогаш зема и 80%.
А колку сакаш да ти држи батеријата? LOLАма како може да ми држи батеријата 10 саати без употреба на Wi-Fi , без никаква употррба на нет без глеање клипови , имам инсталирано само 5-6 апликации и ништо повеќе кој не ги ни уклучувам?
Стварно не ми е јасно , ме пука нервоза
А 3г користиш ? Премалку е 10 саати без користење вифи.Вака . Го земав Samsung Galaxy Ace пред 20 дена. Батеријата ми држеше 6-7 саати без користиње на Wi-Fi . И отидов у т-мобиле ми дадоа друга батерија од друг телефон и оваа сеа ми држи околу 9-10 саати без користење на Wi-Fi.
Е сеа глеам што ми троши батерија и вика вака
Cell standby 46 %
Phone idle 44 %
Voice calls 6%
Display 4 %
Ми треба помош што е ова Phone idle и да ми помогне некој да ми каже колку проценти од батеријата ви зема ова на вас
Фала однапред и ќе бидам многу благодарен ако некој ми укаже помош
Не , ми го изгасија од т-мобиле и немам уклучено јасА 3г користиш ?
пробај инсталирај advanced task killerНе , ми го изгасија од т-мобиле и немам уклучено јас
Имам брат , праам kill цело време кога ќе чепнам нешо ситно на телефонотпробај инсталирај advanced task killer
Тие task killer-ите трошат батерија, да знаеш, зошто нон-стоп работи во позадина. Изгаси 3Г и намести only GSM. Oди во settings/applications/manage applications и листај ги, исклучи се што мислиш дека не ти треба. Само пази некоја системска да не угасиш, само на даунлодираните.Имам брат , праам kill цело време кога ќе чепнам нешо ситно на телефонот