Панкот не е мртов

Панкот не е мртов, ама заслужува да умре. So as the movie.
Почнувајќи од насловот, една голема грешка.
Оуууууууууу братуууу, полека малку со омразата кон музиката. :D А за насловот, е само наслов исто како и амбалажа на едно обично пиво.

На сценава со другарите се смеевме 5 минути.
Каков момент...
И да ве прашам, вие го :drk:бе? :pos:

vlcsnap-2011-10-24-03h43m07s244.png

Го има на yuotube, некој го стаил цел филм.

Ич не сакам да хејтам домашни дела, али ако овој филм добие номинација за Оскар, ја можам комотно номинација за Нобелова да добијам.

Приказната е многу плитка, ефтина, буџетот се глеа дека не им бил голем али и покрај тоа глумата е задоволителна, што ми е единствена светла точка во филмов.

Ич не сакам да хејтам домашни дела, али ако овој филм добие номинација за Оскар, ја можам комотно номинација за Нобелова да добијам.

Приказната е многу плитка, ефтина, буџетот се глеа дека не им бил голем али и покрај тоа глумата е задоволителна, што ми е единствена светла точка во филмов.

Чим Сошл Нетворк доби номинација лани за најдобар филм, оправдана ни е надежта :cool:

Баш е панкерски филмов. За номинација за Оскар, ќе треба да видиме што пратиле другите. И да се надеваме дека во жирито ќе има бивши панкери :)

Баш е панкерски филмов. За номинација за Оскар, ќе треба да видиме што пратиле другите. И да се надеваме дека во жирито ќе има бивши панкери :)

Тончи, а што точно е панкерско во филмот?

Инаку, дур сум овде, да искоментирам дека секој панкер би бил горд да добие признание како оскар. И некој розев сладолед, ако има. :icon_mrgr:

Џипот на Кили :pos:
Целиот филм е панкерски, гледајќи ги оние панкери што ги знам, забележувам многу работи во филмов со кои можам да ги поврзам.
Вклучувајќи го и моментот „Беше наш па стана ди-џеј.“

Панкери никад не бегале од тепачки, ова што го глумат е глупост и поише ми личат на позери бегаат ко пичкици ебати панкерите. Кој е тој глупак што го пишувал сценариото измешал баби и жаби?:icon_lol:
Во филмов само бабата е оригинален лик и прав панкер. И жабата е панкер ебате ја погребуваат под крстот, јако, јако.
Во филмов единствено панкерско е кога викаат: "Во време кога ние свиревме Скопје беше град, жив град, сега е гроб спие умрен под оној крстон горе што го направија на Водно"

Хух, го заборавив најбитниот момент, тепачките... јбг изгледа со позери се знам :)

Туку... да не пишувам спојлери, ама ако не избегаа од првата тепачка, немаше да се деси втората.... очигледно некои работи се менувани во интерес на заплетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom