Tonchie
BATTERY +
Не знам кој те лажел, ама тетоважава му е од поодамна.Незнам дали сте запознаени,ама тетоважата што му е на Тони на грб,ја има направено само поради улогата во филмот.Инаку филмчето мене ми е баш ок.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам кој те лажел, ама тетоважава му е од поодамна.Незнам дали сте запознаени,ама тетоважата што му е на Тони на грб,ја има направено само поради улогата во филмот.Инаку филмчето мене ми е баш ок.
Не ме лажел никој,така имам од некаде прочитано,слушнато,па и мислам дека и самиот има така кажано.Но можеби и грешам,па и ти да си во право.Не знам кој те лажел, ама тетоважава му е од поодамна.
Не знам кој те лажел, ама тетоважава му е од поодамна.
Тоа поодамна колку би требало да биде? Пошо и филмот не е баш тазе (including post production)...
Туку, коментарите дека не сте барале нешто во филмот и сте го гледале опуштено...
Добро, во документарен филм за белите мечки, да нема мечки, ами да има мајмуни кои ќе јадат банани цел филм, а тоа ќе ви се допаѓа, филмот ќе биде ОК како документерец за белите мечки?
Како бе лажна?Македонски филм без ниедна гола секс сцена не е македонски филм.
Не е инаку лош филмот, не е по мој вкус, но му посакувам што поголем меѓународен успех.
Што се однесува до тетоважата на Тони на грбот, лажна е. Во повеќе интервјуа го напомена тоа...![]()
Како бе лажна?
Сеа на Трето полувреме му ја видов.
Па ако Јас сум од Титов Велес беше овој е бар 10 калси над тој мене ми се допадна не дека е нешто специјално ко што беше Балканкан ама бар малку смена од оние тапења на Милчо и ТеонаИ овој е за некаква номинација за нешто? Бљак.