Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Јас коа не избришав профил досеа па ти ќе бришеш. Остај го ќе ти се најде за нешто :). Нормално дека ќе можеш ама зашо би бришел, баш фино си муабетиме сите :).
Зашто има неталентирани особи...ја сум бил со таа мисла премногу пати...чиста среќа е како уште ме има на форумов...

Иначе Даворче..не заебаај после кој ќе ми тура лајкови тука?:love:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Зашто има неталентирани особи...ја сум бил со таа мисла премногу пати...чиста среќа е како уште ме има на форумов...

Иначе Даворче..не заебаај после кој ќе ми тура лајкови тука?:love:
Да бришеш профил едино некој да ти јаде го**а па да ти се смачи ама и тоа се решава на ваков или онаков начин. Зашо да бришеш ради некој друг, колку и да е „неталентиран„. Прај си муабет со фини луѓе и немаш гајле :).

Немој сеа и ти да бришеш профил, само шо почнавме да се дружиме :).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Многу време поминуваме на форумов изгледа затоа ваква реакција...Иначе мислам нема потреба од тоа и вака ќе те фаќа мерак да прочиташ нешто!! :)

Пс.Која чест ни прае Фросина,фала многу we will never forget this one!! :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Уште 3 дена, едвај чекам да заиграм :icon_lol:.

Моја прогноза плавите ве симнуваме на 2 гола црвените пак ќе дадеме 4 ;). Баш ќе видиме колку сум погодил :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Уште 3 дена, едвај чекам да заиграм :icon_lol:.

Моја прогноза плавите ве симнуваме на 2 гола црвените пак ќе дадеме 4 ;). Баш ќе видиме колку сум погодил :).
Не прогнозирај сега се лути...многу стравувам од оваа утакмица:icon_lol:
Не сакам да доживеам уште еден дебакл во нецела недела:pos:
Како ми тргна..само да не изгубиме 6-1:icon_mrgr::pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не прогнозирај сега се лути...многу стравувам од оваа утакмица:icon_lol:
Не сакам да доживеам уште еден дебакл во нецела недела:pos:
Како ми тргна..само да не изгубиме 6-1:icon_mrgr::pos:
Може, може, ако нападот ни е на дијазепам а одбраната летва пијана, инаку тешко :pos:.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Од ко се разбудив ме уби ногава :mad: Не знам шо нога и повреда ќе беше ова :confused:
Ќе видиме како ќе се осеќам до четврток, ама ако е вака тешко дека ќе можам да дојдам :(

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Ја исто така се повредив викендов така да не ме рачунајте за овој четврток,здравје следниот :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ајдее хендикепирани сме ние црвениве, јас па изиграв една утакмица од тогаш левава нога ми е како покосена ама до четврток и те како ќе закрепне такада во тим сум, инаку за списоциве ја викам од утре да почнеме.

В

Вори

Гостин
Ајдее хендикепирани сме ние црвениве, јас па изиграв една утакмица од тогаш левава нога ми е како покосена ама до четврток и те како ќе закрепне такада во тим сум, инаку за списоциве ја викам од утре да почнеме.
Да бевме истите,таман ќе беше од утре.Али сеа може да сме мањак,па не би било лошо да почнеме од денеска приквечер на пример :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
не сме хендикепирани ако играат лази и левак неделава така да би дошле само како замени за Дјуд и алек... Башка дјуд не кажа дека сигурно нема да игра :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Да бевме истите,таман ќе беше од утре.Али сеа може да сме мањак,па не би било лошо да почнеме од денеска приквечер на пример :)
Епа ок де сеедно е може и од вечерва сигурен сум дека ќе испаднеме над 12 луѓе али не е проблем нека има време да се пријават сите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom