Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас коа не избришав профил досеа па ти ќе бришеш. Остај го ќе ти се најде за нешто :). Нормално дека ќе можеш ама зашо би бришел, баш фино си муабетиме сите :).
Зашто има неталентирани особи...ја сум бил со таа мисла премногу пати...чиста среќа е како уште ме има на форумов...

Иначе Даворче..не заебаај после кој ќе ми тура лајкови тука?:love:

Зашто има неталентирани особи...ја сум бил со таа мисла премногу пати...чиста среќа е како уште ме има на форумов...

Иначе Даворче..не заебаај после кој ќе ми тура лајкови тука?:love:

Да бришеш профил едино некој да ти јаде го**а па да ти се смачи ама и тоа се решава на ваков или онаков начин. Зашо да бришеш ради некој друг, колку и да е „неталентиран„. Прај си муабет со фини луѓе и немаш гајле :).

Немој сеа и ти да бришеш профил, само шо почнавме да се дружиме :).

Многу време поминуваме на форумов изгледа затоа ваква реакција...Иначе мислам нема потреба од тоа и вака ќе те фаќа мерак да прочиташ нешто!! :)

Пс.Која чест ни прае Фросина,фала многу we will never forget this one!! :)

Уште 3 дена, едвај чекам да заиграм :icon_lol:.

Моја прогноза плавите ве симнуваме на 2 гола црвените пак ќе дадеме 4 ;). Баш ќе видиме колку сум погодил :).

Уште 3 дена, едвај чекам да заиграм :icon_lol:.

Моја прогноза плавите ве симнуваме на 2 гола црвените пак ќе дадеме 4 ;). Баш ќе видиме колку сум погодил :).
Не прогнозирај сега се лути...многу стравувам од оваа утакмица:icon_lol:
Не сакам да доживеам уште еден дебакл во нецела недела:pos:
Како ми тргна..само да не изгубиме 6-1:icon_mrgr::pos:

Не прогнозирај сега се лути...многу стравувам од оваа утакмица:icon_lol:
Не сакам да доживеам уште еден дебакл во нецела недела:pos:
Како ми тргна..само да не изгубиме 6-1:icon_mrgr::pos:

Може, може, ако нападот ни е на дијазепам а одбраната летва пијана, инаку тешко :pos:.

Од ко се разбудив ме уби ногава :mad: Не знам шо нога и повреда ќе беше ова :confused:
Ќе видиме како ќе се осеќам до четврток, ама ако е вака тешко дека ќе можам да дојдам :(

Ја исто така се повредив викендов така да не ме рачунајте за овој четврток,здравје следниот :)

Ајдее хендикепирани сме ние црвениве, јас па изиграв една утакмица од тогаш левава нога ми е како покосена ама до четврток и те како ќе закрепне такада во тим сум, инаку за списоциве ја викам од утре да почнеме.

Ајдее хендикепирани сме ние црвениве, јас па изиграв една утакмица од тогаш левава нога ми е како покосена ама до четврток и те како ќе закрепне такада во тим сум, инаку за списоциве ја викам од утре да почнеме.

Да бевме истите,таман ќе беше од утре.Али сеа може да сме мањак,па не би било лошо да почнеме од денеска приквечер на пример :)

не сме хендикепирани ако играат лази и левак неделава така да би дошле само како замени за Дјуд и алек... Башка дјуд не кажа дека сигурно нема да игра :D

Да бевме истите,таман ќе беше од утре.Али сеа може да сме мањак,па не би било лошо да почнеме од денеска приквечер на пример :)

Епа ок де сеедно е може и од вечерва сигурен сум дека ќе испаднеме над 12 луѓе али не е проблем нека има време да се пријават сите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom