Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
History - money 1:6 Сурова реалност:icon_mrgr:
Ти ко почна да навиваш за Манчестер Јунајтед, која епитет му беше најприкладен од овие два?

Мислам, аман бре луѓе... историја, пари, ташак, ...

Јадовте шеска и бидете мажи бре да му ебам .... шо мешаш „сите што навиваат за Сити сега, вака онака“

Не сте ни пола од Реаловите навивачи...
--- надополнето: Oct 24, 2011 12:00 PM ---
А зошто плати толку за нив забораваш?
Се појавија екипи како Челшит, од порано беа Реал, сега Шити и Анжи така да фудбалерите добија нереални цени!
Да, реални беа парите за Фердинанд, аха...

G

Gray Foxx

Гостин
Тој шо не знае да го облече маркерот ти го отвори чмарот на олд трафорд.

Чим мене ми го отвори чмарот, тебе вој те напупи пред постерот од гол балотели и те обесчести. :icon_lol:

А за тоа твитерајката погоре па ке кажам, тажно, ептен тажно. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Еве вака по твое шо треба да напрам? Да земам воздушнава пушка од дома и да одам до Манчестер (пешки,со точак) неам пари за расфрлање , и да ги убијам глејзери? И на доживотна робија да лежам?
Секако дека не се согласувам со тоа што гледаат шо ппвеќе профит да направат , како и секој !
Така да овие малце поочигледно и во нивна сопственост си е клубот.
Моја работа од пред ПЦ не е да кењам за Глејзери и не се замарам.Навивачите се тие шо вадат таму разно разни транспаренти и сл.
Јас шо ќе извам пред телевизија еден подолг така и да го тапкам а?
Само ова ќе ти го кажам, само како пример, да те просфетлам!!! Како навивачите и фановите на ЛФЦ (Вклучувајки ме и мене, се справија со Хикс и Жилет...односно, пробуваа да им го загорчат животот). Кога Скотланд Нешнал Банк..или како и да е, требаше да им одобри нов долг, на двајцата, за да продолжат да раководат со клубот а ние тоа не го сакавме......секој навивач дневно праќаше разно разни мејлови, на официјалните акаунти во банката, секој ден инбоксот на официјалните мејлови беше блокиран и преполн, што на еден начин им ја отежнуваше и дефинитивно оспоруваше работата.....што директно, го оспори процесот на зимање нов заем...и носење на клубот во поголем срања....!!!! После некое време, клубот иде на продажба нови газди итн итн....натаму приказната ја знаеш....35 мил за Керол....22 за Суарез......итн тин!!!

Поука, ако сакаш...имаш можност....ама нели, ти пак не си од тие што се акаат од земја!!! Да не си случајно квази фан....колку да се каже!!! не ме разочарувај:coffee:

G

Gray Foxx

Гостин
Манс ерици мерици дај зорле не маајте со глава у ѕид, you are only making it worse.
Воопшто не ја подобрувате сликата на игнорантни фанови на јунајтед, воопшто.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Само ова ќе ти го кажам, само како пример, да те просфетлам!!! Како навивачите и фановите на ЛФЦ (Вклучувајки ме и мене, се справија со Хикс и Жилет...односно, пробуваа да им го загорчат животот). Кога Скотланд Нешнал Банк..или како и да е, требаше да им одобри нов долг, на двајцата, за да продолжат да раководат со клубот а ние тоа не го сакавме......секој навивач дневно праќаше разно разни мејлови, на официјалните акаунти во банката, секој ден инбоксот на официјалните мејлови беше блокиран и преполн, што на еден начин им ја отежнуваше и дефинитивно оспоруваше работата.....што директно, го оспори процесот на зимање нов заем...и носење на клубот во поголем срања....!!!! После некое време, клубот иде на продажба нови газди итн итн....натаму приказната ја знаеш....35 мил за Керол....22 за Суарез......итн тин!!!

Поука, ако сакаш...имаш можност....ама нели, ти пак не си од тие што се акаат од земја!!! Да не си случајно квази фан....колку да се каже!!! не ме разочарувај:coffee:
Навивачите секакви транспаренти вадат, се прават. Оти не си одат?
Оти не се сите луше исти бе т.е. како вашите газди, секако мене не ми се допаѓаат некои работи кај нив,ама откај знаеш можи после овие да дојдат некој побетар? Тогаш шо прајме?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А зошто плати толку за нив забораваш?
Се појавија екипи како Челшит, од порано беа Реал, сега Шити и Анжи така да фудбалерите добија нереални цени!
Абе ајде...хахаххаах.....зошто стално за вас фановите на ман ју, мора друг да биде крив...хахахаха!!! Добро, сеа зошто и ЛФЦ троши пари...и ние ќе бидеме криви....Еве јас се извинувам во името на сите фанови и навивачи на ЛФЦ...несакаме да ги преплаќаме играчите...ама што да правиме.....Сити, Реал, Анжи..ЛА Галакси го прават тоа, па мораме и ние....
--- надополнето: Oct 24, 2011 12:09 PM ---
Навивачите секакви транспаренти вадат, се прават. Оти не си одат?
Оти не се сите луше исти бе т.е. како вашите газди, секако мене не ми се допаѓаат некои работи кај нив,ама откај знаеш можи после овие да дојдат некој побетар? Тогаш шо прајме?
That was a risk, that we were willing to take!!!!
Или на македонски.......да беше баба мушко, ќе беше дедо!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Да не даде господ да се расправаш со навиваш на Ман.Јун

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Абе ајде...хахаххаах.....зошто стално за вас фановите на ман ју, мора друг да биде крив...хахахаха!!! Добро, сеа зошто и ЛФЦ троши пари...и ние ќе бидеме криви....Еве јас се извинувам во името на сите фанови и навивачи на ЛФЦ...несакаме да ги преплаќаме играчите...ама што да правиме.....Сити, Реал, Анжи..ЛА Галакси го прават тоа, па мораме и ние....
Ама кој ве спомна вас пријателе, кој ги спомна Арсенал?
Сам си се повикуваш овде!
Не знам стварно кој ти е проблемот?
Јунајтед и Ливерпул потрошиле по повеќе од 100 години да направат нешто и да се зборува за нив, а други екипи сакаат тоа да го направат за 3 години. Тоа е муабетот!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се штанцаат дресови со натписот why always me на големо у манчестер
Стрикно Блу Арми извести го :icon_lol:, тој е овде вака потенцијаен навивач двостран (малку Челзи и трофазла Манчестер Сити) ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јунајтед и Ливерпул потрошиле по повеќе од 100 години да направат нешто и да се зборува за нив, а други екипи сакаат тоа да го направат за 3 години. Тоа е муабетот!
Нема Сити годинава да освојат титула ќе видиш

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
јас ги спомнав и едните и другите...зошто ти пред тоа ги спомна трошачите..!!! но ти беше озбилен...а јас полн со сарказам!!! Добро знаеш дека не се бира начин за да се дојде до тоа што го сакаш.....и да, ЛФЦ и Ман Ју, граделе и граделе....во периоди...сеа ЛФЦ е тиње....се враќа полека...ама ќе му треба време, може ќе отидете 5 титули пред нас и ќе не серете тука и по улица наредни 10 години, може идни генерации ќе го кренат лфц и ќе го вратат назад...па вие ќе го јадете наредни 10тина години.....итн тин.!!! се се тоа периоди кои се надевам дека следат.....ама парите стануваат составен дел од овој свет.....и неможеме да го избегнеме тоа, се разбира доколку не се воведе правилото на фер трошење....што верувај ми, на никој не му одговара...ни на ЛФЦ, ни на Ман Ју, ни на Арсенал (иако продаваат играчи кои што финансиски вредат)...уште помалку на Сити, Реал...и да не речам Челзи.....

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Чим мене ми го отвори чмарот, тебе вој те напупи пред постерот од гол балотели и те обесчести. :icon_lol:

А за тоа твитерајката погоре па ке кажам, тажно, ептен тажно. :)
Ајде, бар најде утеха во нешто. Мора у нешто да се бара утеха, наали дено, нали ?
Ама сепаак .. сепааак .. не можам да го заборавам муабетот од месец јули.. не можам. Не може да го облече маркерот. Кое дегениште еј. Мава деца со стрелки пикадо. Го акнал масератито во дрво. Мавал бабичка со камења. Се степал на тренинг со Де Јонг, а Манчини го мавал со куфери на сред прес конференција. Неќни глупакон фрлал петарди и палел огномет со другарите од малото минијатурно прозорче од вц-то во неговиот дом и ги запалил пешкирите на дедо му, кој доаѓал да го рани секој викенд, најчесто пица му носел вегетаријанска од Бреша, пошто нали овој дегенериков не знае ни маргарин ни паштета да си намачка на леб.

After 3 months ..

Супер Марио Глупотели !
Бесценето !

Тажен е твојов пост другарче, а не мојата твитерајка. Во знак на немоќ доаѓа и ми КЛАВА слика од она човечено од вчера, што сигурно серот шкотски му го излижал газето пред натпреварот со Челси.

Очекував подобро враќање од тебе другарче, мноогу подобро, али ме разочара да бидам искрен.

(n)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тешки тролови сте, мајкеми :)
--- надополнето: Oct 24, 2011 12:25 PM ---
Не знам што е поинтересно, дали фановите на Манчестер што тврдат дека клубот не трошел или Блу Арми што пробува да ја скрие маката Крис Фој со наводно реметење :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom