Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
Јас бев.Гарант е бил Blue Army ...
Па и немора да значи дека е догогодишен фан, може да е некој залутан кој вчера си купил дрес.
Јас бев.Гарант е бил Blue Army ...
Па и немора да значи дека е догогодишен фан, може да е некој залутан кој вчера си купил дрес.
Немој често вакви испади да праеш ќе те убие некојЈас бев.
Жив сведок кога го истепаја Ставревски пред 2 викенди во ПП, и тоа што им поништи два гола, поради офсајд. А имаше офсајд. Истите тие судии, пред 3 дена судеа натпревар од највисоко ниво, и тоа на Барселона, според многумина најдобриот тим на светот ! )У македонска лига тоа ти е рутина, само да начекаш утакмица на која ќе има камери...
Бетер еРетко се склопуваат коцките како што треба...
Кога Арсенал пред 2-3 години праеше над 10тина шанси на натпревар со леснотија, Ван Перси беше 75% од времето повреден и немаше кој да ги претвори тие во голови... Незнаеш колку беше фрустрирачки да видиш како твојот тим прави 15 шанси а на крај завршува 1-1 или 0-0, претпоставувам сега Ливерпул е таков
Сега Ван Перси сврзува скоро цела година без посериозна повреда ама едвај создаваме шанси али и тие што ги создаваме ги користи...
Јебига треба и среќа понекогаш да имаш да ти остане тимот здрав иначе бај бај титули.
И гледам има некои сигурни дека Арсенал немало да биде топ4 па дури и неколку другари ми збореа после поразот од манчестер дека ќе испаднеле Арсенал од лига...
Полека сезоната е долга, ако не се повредат уште неколку првотимци Арсенал пак ќе биде топ4 на крај а оној гоше007 очекувам профилот да си го избрише
Не само Сити, не потценувај богати...и Арсенал искористи .Деца...
утре е неработен ден - не сте на школо..... излезете, прошетајте, разладете малку глави !!!
Сити максимано искористи после ова коло, коло од кое заклучивме дека -
(од навивачки аспект) кој високо лета ниско паѓа, прво скокни па после речи оп
(од фудбалски аспект) дека во ПЛ секој секого може да победи, дека веќе нема изразити фаворити, потценување на противник - фејл...... и најважното, ЗНАЧИ ДЕФИНИТИВНО ПЛ има најтиња судии на цел свет и полека полека го губи приматот на најдобра лига во светот.
Ајт...
Ако ние немаме сопствен успех тогаш каде сте вие? Челзи никогаш нема да може да го достигне ЛиверпулАј да имаше фанови на КПР или Сити нив ќе ги сватев.
Ама Ливерпул и Арсенал? Па вие имате комплекси бе последниве години од Јунајтед и Челзи.Еве кон тоа се приклучува сега и Сити[комотно може да ги тепа и Арсенал и Ливерпул anytime] ама разбирам таков менталитет,гледање сеир само.
Немате сопствен успех па се радувате на тоа што останало на масата,читај ТРОШКИ...
Оооооо момчевоооо , ми става сликчина со фудбалер од конкурентот, 6 парчиња , да да сон ти е да му дај ливерпул толку на манчестер?И домаќините сити, и гостите Сити...
Се рушат секакви поговорки, непишани и пишани правила, законитости. Ех бре, арапи, покрај фудбалот, го заебавте и богатото народно творештво,...како и панкреасот на Ацета
Абе....."колега"....колку ти што се замараш.....толку на Руни не му чуе за резултатот.....http://kurir.mk/sport/fudbal/46921--Runi-slavese-rodenden-so-igraci-na-SitiОооооо момчевоооо , ми става сликчина со фудбалер од конкурентот, 6 парчиња , да да сон ти е да му дај ливерпул толку на манчестер?
И се радуваш на туѓа победа ...... или...... и ти си за манчестер сити?
Ах леле овде солат памет ...... а самите се брукаат ...
Ништо страшно, ова е вообичаен настан кај нив...се однесуваат како професионалци на терен, а тоа што се приватно пријатели е нивна работа и е сосема ок (нема што да не замара тоа нас).Абе....."колега"....колку ти што се замараш.....толку на Руни не му чуе за резултатот.....http://kurir.mk/sport/fudbal/46921--Runi-slavese-rodenden-so-igraci-na-Siti